Szórakozás

Végre elválik Demi és Ashton

Ashton Kutcher remek ajándékkal lepte meg Demi Moore-t karácsonyra. Beadta a válási papírokat, hogy végre hivatalos legyen a szakításuk.

Ugyan már tavaly novemberben véglegesen tönkrement Demi Moore és Ashton Kutcher házassága, nem kapkodták magukat, hogy el is váljanak. Ám most tizenhárom hónap után a színész megelégelte, hogy még mindig házasok, és elindította a válási procedúrát. A Los Angeles-i bíróságra beadott papírokban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik, ami szép megfogalmazása annak, hogy többek közt Sara Leallál és több másik nővel is megcsalta az asszonyt, most pedig Mila Kunisszal él együtt. Ash nem tart igényt semmilyen havi járandóságra, ellenben Deminek szívesen fizet asszonytartást, ha igény van rá. A vagyonelosztásra nem tér ki az okmány. Bár aligha lesz gond az osztozkodással, ugyanis Kutcher mindenét elhozta már egykoron közös házukból. A jogi képviseletét pedig a válóperes cápaként emlegetett Laura Wasser látja el, aki úgyis megszerez mindent ügyfelének amit akar. Ahogyan korábban Britney Spears, Heidi Klum és Angelina Jolie esetében is tette.

Moore amúgy is pocséknak ígérkező karácsonya ezzel végképp el lett rontva. Hiszen nemrég szakított vele fiatal pasija, és a lányai megint nem beszélnek vele, szóval a válási papírok voltak az utolsó meglepetések, amikre vágyott. Bár nyilván időszerű volt már, hogy valamelyikük végre a bíróságra menjen.


Hamarosan már tényleg csak történelem lesz a házasságuk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik