Szórakozás

Németh Kristóf volt feleségével karácsonyozik

Nemeth-Kristof(960x640).jpg (Németh Kristóf)
Nemeth-Kristof(960x640).jpg (Németh Kristóf)

A válás dacára most is hármasban várják majd a szentestét Németh Kristófék. Niki korán átmegy hozzájuk, és egész nap sütnek-főznek, majd együtt díszítik a fát.

Lám, ez is bizonyítja, hogy nem került gödörbe a színész élete, pedig elvesztette az édesapját, elvált és a Barátok köztben sem szerepel már tizenhárom évnyi játék után. Németh Kristóf föltalálta magát, új lehetőségek adódtak az életében, és persze annak is örül, hogy mostanában több időt tölthet ötéves fiával.

Kristófnak volt feleségével is nagyon jó a viszonya. Sokszor szerveznek közös programokat hármasban, ha meg valamilyen különórára kell vinni a fiukat, mindig egyeztetnek, hogy melyikük bonyolítja le a dolgot. A színész és volt felesége a válás dacára most is hármasban várják majd a szentestét.

“Niki, a volt feleségem korán átjön hozzánk, és egész nap sütünk-főzünk. Lócival együtt díszítjük a fát, és hármasban várjuk az angyalokat az ajándékokkal” – mondta a Storynak Németh Kristóf, aki a magazinban tovább mesél a karácsonyáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik