Szórakozás

Teljesen átalakították a Voice-ikreket! Fotó

A mai naptól kezdve könnyedén meg lehet különböztetni Szécsi Sacit és Szécsi Böbét. Lakatos Márk, a tehetségkutató stylistja arra törekedett, hogy a lányok megjelenése minél inkább kifejezze személyiségüket, és hangsúlyozza a kettőjük közötti karakterbeli különbséget.

Hatalmas átalakuláson mentek keresztül – a V-riporter kamerája előtt – a Voice ikrei, Szécsi Saci és Szécsi Böbe. A lányokat Lakatos Márk vette kezelésbe, elhatározta, hogy jól megkülönböztethető karakterekké varázsolja őket.

Ilyenek voltak, a tehetségkutató indulásakor

Elképzelését az ikrek is támogatták, elmondták, törekszenek arra, hogy meg lehessen őket különböztetni, a legjobban például akkor érezték magukat a bőrükben, amikor egyikük szőke volt, a másikuk barna.

„Saci sokkal  vadabb, kicsit alternatív, ‘jó értelemben vett rosszabb’ karakter, amíg Böbe lágyabb, romantikusabb típus” – jellemezte a lányokat Márk.

A stylist javaslatára Saci hajából nem vágtak, ám tincseit hullámossá tették és szőkére festették. A Voice versenyzője elégedett az eredménnyel, és reméli, hogy most már meg tudják a nézők is különboztetni őket.

Szécsi Saci

Testvérével ellentétben Böbének azonban meg kellett szabadulnia hosszú tincseitől. A fiatal lány elárulta, úgy érzi, új külseje a szüleinek is tetszik majd, annak ellenére, hogy édesapja ellenzi a hajfestést.

Szécsi Böbe

Ajánlott videó

Olvasói sztorik