Szórakozás

Repült a Voice énekese

"Rehabilitálta" Malek Andrea Bűdi Szilárdot, azt a Voice-énekest, aki a meghallgatásokon tiszteletlen hangon szólt hozzá. A fiú mellett Czerovszky Heni, Bakonyi Zsolt, Dózsa Erik, Schrott Péter és Gájer Bálint jutottak még be az élő döntőkbe.

Mint már megírtuk, néhány hete a Voice meghallgatásán kiverte a biztosítékot Malek Andreánál az egyik versenyző, Bűdi Szilárd. A fiú a női mester kritikáját hallva vicceskedve szólt vissza Maleknek: „Itt elfér egy-két hamis hang, Andikám, buli van!”

A megjegyzés a nézőknél, de Malek Andreánál is kiverte a biztosítékot, az énekesnő pedig úgy kommentálta a történteket, hogy több tiszteletet várt volna a versenyzőtől. Így aztán félő volt, hogy a továbbjutó fiú és a mester miként viszonyulnak majd egymáshoz a továbbiakban.


Szilárd ezt követően Facebook-profilján tette közzé különös és hosszadalmas bocsánatkérését, leszögezte, nem akart bunkó lenni, többen ugyanis annak nevezték a történtek után. “Szeretnék mindenkitől elnézést kérni a viselkedésemért, de ez is én vagyok, Bűdi Szilárd, aki tudja, hol a helye, és igyekszik megmutatni, hogy a magabiztossága mellett van benne alázat és tanulni vágyás is” – írta.


A történtek után nem csoda, hogy az énekes és Malek Andrea is izgatottan várta a párbajadást, ahol Szilárd újra megmutathatta, mit tud, és jólneveltségről is tanúbizonyságot tehet. A korábban bemelegítő-emberként is dolgozó srác a rutinos, több zenekarban is játszó Garda Zsuzsát kapta ellenfélként, akivel rögtön összebarátkozott.

Bár az ő mesterük Mező Misi, így az, hogy ki jut tovább nem Andi kezében volt, de Szilárd szemmel láthatóan feszülten várta Malek értékelését, aki elmondta, már rég megbocsátott a fiúnak. “Most te voltál a jobb, békét kötök veled, rehabilitállak” – jelentette ki Malek Andrea, a a jövő héten az élő adásokban újra véleményezheti a pimaszkodó énekest, aki ezúttal Mezőnél húzta ki a gyufát fegyelmezetlenségével és szövegtanulási problémáival.

A tegnap esti párbaj azonban Andrea és Szilárd “kibékülésén” túl más izgalmakat is tartogatott. Somló Tamás a zenei életben ismert, ám a nagyközönség számára ismeretlen Czerovszky Henit a zenészcsaládból származó Pleszkán Écskával küldte párbajozni. A mesterek mindkét lány produkcióját nagyra értékelték, ám Mező Misi kivételével mindannyian Henire voksoltak.

A meghallgatások során két olyan fiút is láthattunk, akiknek hangjára csak Somló Tamás fordult meg. Őket az ősz mester együtt is szerette volna látni a színpadon, így Dózsa Eriknek Zoboki Balázs lett az “ellenfele”. Produkciójukkal a leginkább Caramel volt elégedetlen és kijelentette, ha mással párbajoznak, biztosan egyikük sem kerül be az élő show-kba. Így azonban a “hajszálnyival” jobb Erik mehetett tovább.

Malek Andi már a meghallgatásokon megszerette Veréb Tamást és Bakonyi Zsoltot. Amíg Tamás jóideje zenével foglalkozik, addig Zsolt kizárólag a Voice miatt jött haza Magyarországra, így érthető volt izgalma. A női mester nehezen döntött, de végül Zsolt mellett tette le a voksát, aki elárulta, percekkel a fellépés után is remegett keze-lába, és szinte alig hitte el, hogy a legjobb huszonnégy énekes közé került.

Andrea „fiúi” közé tartozik Schrott Péter és Olasz Csaba is, akik egy Deák Bill-dalban mérték össze erejüket. A felkészülés során Malek inkább Csabát instruálta, de végül a vérbeli rockerre, Péterre voksolt.

Egy igazi nőt és egy igazi férfit küldött párbajozni Caramel. Az ügyvédként dolgozó Péter Barbara Gájer Bálinttal mérkőzött meg. A mesterek egyöntetűen Bálintot találták jobb előadónak, szerintük az ő előadásában több volt a könnyedség és a lendület, így ő mehetett tovább.


Péter Barbarának távoznia kellett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik