Szórakozás

Kiborult a kirúgott voice-os! Miért nem kell a tévének?

Még szinte el sem kezdődött a Voice, máris több versenyző állt felháborodva a V-Riporter kamerája elé. Összeszedtük a legkeservesebb kifakadásokat.

A Voice-párbajok első legnagyobb botránya Bokor Marianna kiborulása volt, aki Karai Annával szemben maradt alul. A szőke lány igazságtalannak érezte mestere, Caramel döntését, amit hosszasan fejtegetett a V-Riporternek, Bányai Miklósnak is.

“Mindig azt mondják, különleges hangom van, különleges az előadásmódom, és soha nem vesznek be. Egyszerűen nem értem, le kellene vetkőznöm meztelenre? Nem értem, milyen koncepció szerint mennek, mi kell nekik? Legalább akkor mondanának negatív kritikát, hogy mi a jóistent kellene még csinálnom” – méltatlankodott, és nem rejtette véka alá azt sem, hogy nincs elragadtatva volt vetélytársától, Annától. “Egyértelműen különlegesebb a hangom, mint neki. Ezek szerint ez a műsor sem a hangról szól. Ha azt a hörgést nem teszi be, senki nem fordult volna meg neki” – fejtegette. “Sok rajongóm lenne, nem értem, miért nem kellek a tévének?”- tette fel a kérdést, ami ezúttal költői maradt.


Mariann kiborulására Anna is reagált. Tudta, hogy párbajellenfele olaszos temperamentumú, ezért aztán nem nagyon lepődött meg a lány kirohanásán. Hozzátette, közös produkciójuk óta nem beszéltek egymással, nem tudja, hogyan kezelhetné Marianna indulatait, nem is szeretné forszírozni ezt az ügyet. “Nem tudom, hogy kommunikáljam le ezt vele, nyilván rám is dühös” – tette hozzá. Caramel szűkszavúan kommentálta a történteket, csupán annyit mondott, méltatlannak tartja Mariann vádjait.

Sírva búcsúzott a a Voice-tól Ladányi Patrícia. A szőke lány sem először jelentkezett tehetségkutatóba, két éve Keresztes Ildikó küldte haza az X-Faktorból. Most párbajellenfele a magabiztos Pákai Petra volt, aki erőteljességével meggyőzte mesterét, Mező Misit. “Lehet, hogy túl alázatos voltam, nem mentem ajtóstól a házba. Nem tudom… Majd, talán, ha visszanézem, elmúlnak ezek a heves érzelmek” – törölgette könnyeit Patrícia. “Soha nem tartoztam igazán a törtetők közé, belőlem ez hiányzik, de Petrában megvan” – fejtegette.


Hatalmas önbizalommal készült a megmérettetetésre Helmeczi Bianka. A felkészülés során nem kevesebbet jelentett ki, mint hogy úgy érzi, sokkal érdekesebb személyiség, mint ellenfele, a visszafogott Szécsi Böbe. “Az a vadabb, őrültebb, nem normális lány vagyok. Persze Böbe is bolond, de még fiatal és zárkózottabb” – vélekedett. Bianka úgy érzi, rettenetesen kínos, hogy kiesett, és nem tudja, hol csúszott el a produkciója. “Sokaknak akartam bizonyítani ezzel” – mondta a könnyeivel küzdve a lány.


Csalódottan hagyta ott a Voice színpadát az énektanárnő Szolnoki Dóra is. A helyzet drámaiságát csak fokozta, hogy egykori tanítványával, Nádor Dáviddal kellett párbajoznia. Kettőjük között már a felkészülés alatt feszült légkör alakult ki, a fiú nehezményezte, hogy Dóri irányítani szeretné. Közös produkciójuk minden mesternek tetszett, Malek Andrea pedig egyenesen kijelentette, hogy a hallottakat lemezre kellene venni, annyira szépen szólt. Dönteni azonban itt is kellett, Andi pedig Dávidot viszi tovább az élő show-kba. Ezt követően Dóra a V-Riporter kamerái előtt omlott össze. “Dávid nem is vette komolyan az egészet. De nem baj, ő is ki fog esni egyszer” – adott hangot ellenséges érzelmeinek az énektanárnő.
“Amikor azt hiszi az ember, hogy küzd, szorgalmas, akkor ez egy nagyon nagy csalódás. Azt hittem, mindenki jobban kedvel engem. Nem mondott senki építő jellegűt, hogy mit kellene másképp csinálnom. Egy ember ízlése döntött. De lehet, hogy az ország nem ezt mondta volna” – lamentált Dóra, aki azt is hozzátette, sokat segített a felkészülésben Dávidnak, ami lehet, hiba volt. “Adtam neki ötleteket. pedig többen mondták, hogy ne segíts neki, mert lehet, hogy őt fogják választani. Semmiképp sem volt nálam jobb zeneileg”- szögezte le Dóra és közölte, szívesen elbeszélgetne a döntésről mesterével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik