Szórakozás

Utálják a Voice nagyképűnek titulált énekesét

Czerovszky Heni  (Czerovszky Heni ,)
Czerovszky Heni  (Czerovszky Heni ,)

"Nagyképű, öntelt, beképzelt" - támadtak a nézők szinte egyöntetűen Czerovszky Henire a legnagyobb közösségi portálon. A Voice egyik legnagyobb ígérete csúnyán eljátszotta a rajongók szimpátiáját.

Nem kis teljesítményt tudhat maga mögött Czerovszky Heni. A Voice döntősének sikerült oly módon nyilatkoznia a Pleszkán Écskával való párbajadás előtt, hogy a nézőknek kinyílt a bicska a zsebükben.


Bár már több nap eltelt a párbajadás óta, a Voice, Heni, Écska és a lányok mestere, Somló Tamás Facebook-oldala még mindig újabb és újabb – olykor nyomdafestéket nem tűrő – hozzászólásokkal gyarapodik. A nézők felháborodtak azon, ahogyan Heni Écskáról beszélt kisfilmjéban, és bár – a sokak szerint Tóth Gabira fazonírozott – szőkeség énekhangjában kevesen láttak kivetni valót, kijelentették, örülnének, ha minél gyorsabban kiesne a versenyből: mégpedig nagyképűsége és fölényes modora miatt.

“Akkora arca van,hogy nem fér bele a TV-be. Rég nem láttam ennyire öntelt embert, azt hiszi megnyerheti,de téved!” – írja egy néző.
“Tamás nagyon roszul döntött most. Inkább egy öntelt egoista személy vitt tovább mint egy egyedi egyéniségű tehetséges lányt. Reméljük hamar kiesik” – olvasható a Voice hivatalos Facebook-oldalán egy másik a több száz kommentből.


Czerovszky Heni azonban nemcsak a Voice-oldalon, de még saját rajongói profilján is kapott hideget-meleget: “Heni jól nyomtad ma, de döbbenet, hogy milyen szinten lenézted Écskát! Bájos, szép, tehetséges fiatal lány, aki nagyon okosan kezelte a stílusodat! Remélem láttad ma magad! A produkcióidra joggal lehetsz büszke, de ahogy viselkedtél, arra nem….” – írták az énekesnőnek.

Bár a mesterek közül csupán Mező Misi vitte volna Écskát tovább, Andi, Caramel és Somló Henire voksolt, kérdés, miként alakul a vitán felül tehetséges énekesnő sorsa a Voice-ban. A pénteki élő adásoktól kezdve már nem a mesterek, hanem a nézők döntenek, akiknek – legalábbis a kommenteket olvasgatva – nemcsak a hang, hanem a személyiség is számít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik