Szórakozás

Nem fogod elhinni, mi történt VV Olivérrel

vv olivér (vv olivér)
vv olivér (vv olivér)

A ValóVilág vagánya egy nemzetközi tévécsatornához szerződött, horgászoknak és vadászoknak szóló tévéműsort fog vezetni.

A jogosítvány megszerzésével küszködő Olivér a ValóVilág után vállalt már munkát Alekosz feleségkereső show-jában, a VV5 háttérműsorában, a Rise FM-nél és még egy könyvet is piacra dobott. Az elmúlt időszakban azonban nem találta a helyét, így óriási lehetőségként éli meg, hogy most egy igazi nemzetközi tévécsatornához szerződhetett.

“Kerestem az utam mindig, és törekedtem arra, hogy azt csináljam, amit szeretek, de ugyanakkor meg is tudjak élni. Kijelenthetem, hogy révbe értem. A munkám és hivatásom a hobbim, mert sikerült elhelyezkednem egy nemzetközi TV csatornánál műsorvezetőként és szerkesztőként” – újságolta VV Olivér, aki egy horgászoknak és vadászoknak kitalált csatornánál kapott munkát.

Az élő műsorokban és bulihaknikban edzett Olivérnek még idegen az ismeretterjesztő műfaj, viszont annyi előnye van, hogy évek óta a horgászat megszállottja.

“Az általunk gyártott műsorokat több országban is sugározzák majd. A vágószobában már láttam néhány részt, nagyon vicces hallani magam sokszor más nyelvekre szinkronizálva” – mondta Olivér.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik