Szórakozás

VV Olivért újra meghúzták

A valóvilágosnak megugorhatatlan feladatnak tűnik a jogosítvány megszerzése. Olivér legutóbb ezen a héten próbálkozott, de ismét megbukott a forgalmi vizsgán.

Olivér lassan tizenöt éve próbálkozik azzal, hogy megszerezze a jogosítványát. A valóvilágos már egészen közel volt ahhoz, hogy legálisan volán mögé ülhessen, de ezen a héten a sokadik próbálkozás után is megbukott a forgalmi vizsgán.

“Sziasztok! Képzeljétek el, nem sikerült a vizsga, megtetováltak! Bénáztam, beszoptam, én hibám. Megszűnt a sávom, és a nagyon szimpatikus, üde lehelettel rendelkező, mélyen tisztelt vizsgabiztos úrnak ez nem tetszett. Nem adom fel, próbálkozom újból januárban! :( Köszönöm, hogy szorítottatok, nem akartam csalódást okozni sem az oktatómnak, sem pedig nektek. Úgy látszik, hogy még nem vagyok való az utakra!” – posztolta Facebook oldalára VV Olivér.

Nem Olivér az egyetlen volt valóvilágos, aki mostanában szeretne jogosítványt szerezni. Jerzy és Cristofel is autósiskolába jár, de ők eddig nagyobb sikerrel jártak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik