Szórakozás

VV Olivér kifecsegte a titkát

Rajongóival osztotta meg az információt, miszerint a BeleValó után sem marad munka nélkül. Olivér ugyanis saját műsort készít.

Most, hogy véget ért a ValóVilág nemcsak a produkció készítői nézhetnek más feladatok után, hanem a BeleValó műsorvezetői is. Addig, amíg Anikó nem tudja mibe kezd, Bécinek már konkrét tervei vannak. Ő leginkább tánciskolájára, no és a zenei karrierjébe fekteti majd az energiát. De vajon mi lesz VV Olivérrel? A műsorvezetőt még korábban kérdeztük arról, milyen tervei vannak a műsor utánra. „Vannak elképzeléseim, ha minden jól megy, nem maradok munka nélkül. Erről azonban nem szeretnék még beszélni, hiszen nincs semmi konkrétum” – nyilatkozta a Hír24-nek sokat sejtetően VV Olivér, aki azt sem árulta el, feltűnik-e még anyacsatornája valamelyik műsorában.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Mostanra azonban egyértelművé vált, VV Olivér képernyőn marad. Az örömhírt rajongóival osztotta meg a ValóVilág egykori dumagépe. „Sziasztok! Sokan kérdeztétek, hogy mihez kezdek a VV után. Utazgatós, önirónikus, vicces műsorba fogunk. Részleteket még nem mondhatok róla, de március 13-án már repülünk forgatni! Aki szeret röhögni, az megtalálja benne a számítását. Ha egy kicsit is vevő voltál/vagy rám, akkor tetszeni fog. Ölellek benneteket!” – írta közösségi oldala üzenőfalára VV Olivér, aki továbbra sem szeretne nyilatkozni arról, pontosan hol is lesz látható saját műsora. A találgatások persze máris megkezdődtek, s több rajongó és szakmabeli is azt rebesgeti, hogy VV Olivér továbbra is az RTL Klubon folytatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik