Szórakozás

Felhagyott önpusztító életével VV Olivér

vv olivér (vv olivér)
vv olivér (vv olivér)

A ValóVilág egykori dumagépének elege lett abból, hogy több, mint két évtizede dohányzik. Így egyik napról a másikra felhagyott káros szenvedélyével.

Szinte nem volt olyan óra a ValóVilág negyedik szériájában, hogy Olivér ne gyújtott volna rá. A VV felfedezettje előszeretettel pöfékelt a legnagyobb mínuszokban, bánatában és szomorúságában egyaránt. Káros szenvedélyével pedig a villalét után sem hagyott fel.

Mostanra azonban betelt a pohár nála. Nemcsak az egyre emelkedő cigarettaárak, hanem a füstölgés egészségkárosító hatása miatt is úgy döntött, felhagy káros szenvedélyével. „Képzeljétek el, szombat éjjel gyújtottam rá utoljára. El sem határoztam, hogy leszokom a blázról, így ha ne adj isten rádörrentek, akkor nem leszek gyenge majom. Az a durva, hogy nem is hiányzik” – adta hírül közösségi oldalán bő egy héttel ezelőtt VV Olivér, aki azóta is tartja magát. Sőt, még a számára rendezett nagyszabású születésnapi buliján sem gyújtott rá.

„Ma hatodik napja, hogy nem cigiztem egy slukkot sem, nem kávéztam, nem ittam egy kortyot sem, sőt, még egy fejfájás csillapítót sem vettem be. A változások a következőek: elkezdtem szagokat és ízeket érezni. Sokkal fittebb, de lobbanékonyabb vagyok. Egyáltalán nem vagyok levert, és sokkal frissebben kelek. Nem sipít a tüdőm és kapok levegőt. Híztam négy kilót. Nagyjából ennyi” –írta VV Olivér, aki egyébként huszonhárom évig erősítette a dohányosok táborát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik