Szórakozás

Arkangyal mellé akasztotta Norbi a bikinis Rékát

Rubint Réka 2013-as kalendáriumával tette otthonossá kórházi szobáját Norbi. Bár a híresség jobban van, egy darabig még biztosan az ágyat nyomja.

Rafael arkangyal mellé lógatta fel Rubint Rékát kórházi szobájában Schobert Norbi. A kétszeres szívműtéten átesett fitneszgurut ezentúl a gyógyítók és gyengélkedők angyala mellett most már felesége is vigyázza éjjel és nappal.


Norbi “Anyácskája”  videóra rögzítette, ahogy férje lyukat üt a kórterem falára, és szögre akasztja a 2013-as kalendáriumot.

A naptár fényképeit egyébként első operációja előtt nyaralásukon Norbi készítette, így a pár a kórházi ágyon nosztalgiázott egy sort a képek keletkezésének körülményeiről. A fitneszguru szinte elalélt a falravaló lapozgatása közben, majd megjegyezte: “nem is vagyok olyan szar fotós”, Réka pedig elújságolta, hogy legutóbbin edzésén minden résztvevőt megajándékozott egy-egy naptárral, hiszen “annyira imádja” őket.


A napokban Norbi újabb komoly vizsgálaton esett át, eredményei javulnak, viszont infúziókúrája miatt maximum néhány órára hagyhatja el szenteste a kórtermet. A kis család egyelőre abban reménykedik, hogy Réka kalendáriumán nem kell több oldalt lapozni addig, amíg Norbi felépül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik