Szórakozás

Norbi után most Rékáért is aggódni kell!

rubint réka (rubint réka)
rubint réka (rubint réka)

Mint ahogyan már megírtuk, életmentő beavatkozásra volt szükség Schobert Norbinál. A fitneszgurut úgynevezett staphilococcus-fertőzés támadta meg. Ugyan jobban van, de most már saját egészsége mellett Rékáért is aggódnia kell.

r Rubint Réka a minap a TV2 Aktívjában azt nyilatkozta, mindenáron vigyáz Norbira, és a cél érdekében még a laptopját és a telefonját is “elveszi tőle”, úgy tűnik, a fitneszguru akarata győzött és az egyhangú kórházi napokat továbbra is internetezéssel dobja fel.

Az update-életmódrendszer atyja sok kritikát kapott az első szívműtétje óta: nevezetesen, hogy a betegségéből is pénzt csinál, és ma már a második beavatkozás után – ő is úgy véli – talán tényleg “túlzásba vitte”.

” Egy pár napig nem jelentkeztem, de nem azért mert baj van, hanem mert nem akartam sok lenni. Sokan azt gondolják, hogy sajnálni kell, vagy sajnáltatom magam, pedig a bezártságot kivéve a világ legboldogabb embere vagyok. Elkaptam valamit, hogy tanuljak valamit és tapasztalást szereztem. Kegyelmet kaptam és ölelhetem a Szeretteim. Az élet olyan apró örömeinek tudok lelkesedni, aminek soha. Nem bolondultam meg, de ha megúszom és megkérdeznék kihagynám-e ezt az életemből, azt mondom: Nem”. – írja személyes profilján és rajongói oldalán Norbi, aki azért azon kiakadt, hogy többen azt állítják, ételeitől lett beteg.

“Ez gonoszság. A gonosz az, amikor a rossz gondolat, a kísértés tárgyiasul. Persze nem haragszom, mert emberi minden és számomra ezek már nem kihívások” -szögezte le Norbi, aki arról is ír, hogy félti feleségét, Rubint Rékát.


“Beszéltem ma Rékával telefonon, aki pityergett. Elfáradt. Én is elsírtam magam. Azt mondtam: ‘Kicsike! Két dolgot tudok tenni érted. Nem tudok miattad meghalni és meghalni vagyok képes érted! Tényleg csak ennyi maradt. Járok, kelek. Már nincs rajtam kötés és minden nap, minden lelet szuperebb” – nyugatja meg rajongóit.

Ám nem csak Norbi, Réka is mesél a nehézségekről Facebook-oldalán. “Sózással kezdtem a mai napot, miután kiástam magunkat a hóból. Nem elèg a napi stressz, hójelentéskor az éjszakám is nyugtalan, mert attól rettegek, hogy tudok elindulni Larával reggel a suliba” – írta a háromgyerekes anyuka, aki a nehéz időszakban sem hagyott fel a sportolással és forgatásokkal. Réka azt is elárulta, ha vidékre kell utaznia, akkor is naponta többször meglátogatja Norbit és kölcsönösen tartják egymásban a lelket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik