Szórakozás

Ez az igazság Norbi betegségéről!

Schobert Norbi, Rubint Réka (Schobert Norbi, Rubint Réka)
Schobert Norbi, Rubint Réka (Schobert Norbi, Rubint Réka)

Csak laikusként állította Schobert Norbi, hogy húsevő baktérium támadta meg a szívét, Rubint Réka elmondta, erről szó nincs. Arról azonban annál inkább, hogy a fitneszguru jó ideig kórházban marad még.

Előfordulhat, hogy a karácsonyt is kórházban kell töltenie Schobert Norbinak. A fitneszguru felesége, Rubint Réka azonban cáfolja a hírt, hogy Norbit húsevő baktérium támadta volna meg, sőt, azt állítja, ez a férje „agyszüleménye”.

„A húsevő elnevezés az én drága szerelmem fejében fogant meg, szó sincs semmiféle húsevő baktériumról. Norbi egy laikus, ott fekszik és fantáziál, nem volt tisztában a kifejezése súlyával” – fejtette ki az Aktív kamerái előtt Réka, aki arról is mesélt, hogy hiperaktív férje nagyon rosszul viseli a tétlen kórházi napokat.

„Megfogadtam, hogy elveszem a telefonját, a laptopját, és a gyógyulása érdekében elzárom a külvilágtól. Ez nehéz lesz, de most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljon, megerősödjön, és teljes értékű életet élhessen a továbbiakban is” – szögezte le Réka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik