Szórakozás

Végignézte és élvezte fia intim videóját az RTL-es gazda anyja

tomi gazda (tomi gazda, )
tomi gazda (tomi gazda, )

Ha azt gondoltuk, hogy Tomi gazda szülei már nem tudnak meglepni bennünket, hát óriásit tévedtünk. Kíváncsi anyuék nem csak kifaggatták nyaralásukról a friss szerelmeseket, de intim videójukat is végignézték, ráadásul a fiatalokkal együtt.

Sok bizarr dolgot el tud képzelni az ember, de az szinte mindenkinél kiveri a biztosítékot, ha a szülei megpróbálják erotikus kalandjairól is kiffaggatni. A Házasodna a gazda Tomi gazdája azonban nemhogy rosszallta volna édesapja, illetve édesanyja kiváncsiságát, hanem önként és dalolva készített részletes videófelvételt elő nászútjukról. Még az ágyjelenetet is felvette, ahol amolyan előjátékként forró csókcsatába kezdett választottjával. S ha azt gondoljuk, hogy ezen a jeleneten gyorsan átugrottak anyuék, amikor a családi mozidélutánt tartották, hát tévedünk. A szülők először részletesen kifaggatták Tomiékat arról, hogy szálláshelyükön felavatták-e az ágyat, majd az intim videót is megnézték és persze ki is elemezték. Vajon mi jöhet még ezután? Talán menyüket arról is kioktatják, Tomi hogyan élvezi a legjobban a szexet? Mert, hát bármennyire is hajmeresztő, simán el tudjuk képzelni, hogy a szülők még ezen titkot is tudják szeretett fiacskájukról.

Annus néni csak örömében sírt

S miközben Beleznán ment a videózás, Szilveszter gazdát rendesen pofára ejtették. Hiába próbált választottja kedvébe járni, a lány egyre csúnyábban beszélt vele, a végén pedig porrá zúzta a jó gazda szívét. Közölte vele, hogy egyáltalán nem illenek össze, ezért ő lelép. Szilveszter teljesen összetört és csak azt hajtogatta, hogy szerinte Réka még magának sem meri bevallani az érzéseit, ráadásul titkolózik. Szilveszter, aki egyébként mindig nyugodt, annyira kijött a sodrából, hogy azt mondta, jobb is, ha Réka otthon titkolózik tovább. András gazda szintén egyedül maradt, míg Bence rendesen megvezette a nézőket. Igaz, hogy bevallotta Melindának, hogy nem szerelmes belé, de végül azt is hozzátette, azért szerinte próbálják meg együtt. Így a műsor végén tehát két gazdának sikerült gazdaasszonyt találni a tanyára, míg ketten továbbra is egyedül fejik meg a kecskéket.

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik