Szórakozás

Meglincselik Bence gazdát?

bence-gazda(960x640)(1).jpg (bence gazda)
bence-gazda(960x640)(1).jpg (bence gazda)

Bence gazdát elérte a népharag. A jóképű gazdálkodó ugyan választott magának párt a Házasodna a gazda című műsorban, de a lánnyal csak szexelt, majd közölte vele, nem szerelmes belé. Ez sokaknál kiverte a biztosítékot.

Kaszával, kapával támadtak Bence gazdára haragosai, még szerencse, hogy csak virtuálisan, így ugyanis vér nélkül megúszta az ütközetet, nem úgy, mint korábban a mérges koca harapását.

Elsősorban a nőkben ment fel a pumpa Bence őszintesége miatt, ők azok, akik meg akarták lincselni a jóképű fiatalembert. Facebookos profilján kapott jócskán hideget és meleget is Melinda miatt, pedig egyelőre még csak ízelítőt láthattunk abból, hogyan töri majd össze ma este a felajzott leányzó szívét.

„Mert komolytalan … ennyi… tipikus férfi.. addig nyalizik, míg meg nem kapja amit akar… előtte így drágám úgy drágám.. utána bocs (megvoltál , mehetsz ) Szánalmas, annyira irritál a pali, hogy inkább törlöm is magam az ismerősei közül.. bye” – írta az egyik magából kikelt szőkeség.

Egy másik követője így vélekedett:

„Én sem értem, elvitte Melindát szórakozni lefeküdt vele. Aztán azt mondta, hú ha milyen jó volt egymással meg stb…. és most meg azt mondja á, nem vagyok szerelmes… pfffffffff. Nem értem.”

Persze akadt olyan rajongó is, aki ugyan szintén nem adott igazat Bencének, de azért azzal is tisztában van, hogy ez csak egy műsor, amelyben a sármos szereplő is csak egy „szórakoztató elem”.

„Nem tudom mért gondoltátok, hogy ebből komoly kapcsolat lesz, fiatal és volt kedve nyilvánosan megkapni egy csajt csak jó buli volt. Az volt a buta, aki ezt komolyan gondolta, ez csak show” – írta az illető.

Mi mindenesetre azt tanácsoljuk Bence gazdának, jobb, ha elkezdi építeni a páncélozott bunkerét, mert ha ma este lemegy az adás, ki tudja, mi történik! Jobb, ha a feldühödött nőkkel óvatos lesz, mert azok tuti veszélyesebbek, mint a december 21-i világvége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik