Szórakozás

Szex az RTL műsorában, kirúgták a szereplőt

Két páros is intim közelségbe került egymással tegnap este az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorában. Na nem négyesben bújtak össze, hanem ki-ki a saját párjával gyűrte össze a lepedőt. A jelenetek nem erotikusak inkább viccesek voltak.

Pontosan azt kaptuk a tegnap esti gazdaműsortól is, amit vártunk, sok-sok nevetést és kevés szerelmes pillanatot. A csúcs most is Tomi gazda és párja Enikő volt, akik Horvátországban romantikáztak. A lány sosem látta még a tengert, így nagy élmény volt számára, amikor a bokáig érő vízbe gázoltak, naná, hogy naplementénél, és naná, hogy kézen fogva. Tomit annyira megihlette a pillanat, hogy máris közölte választottjával, most felhívja apukáját és elmondja neki, mennyire jól érzi magát. De ezt követte csak az, amiről a gazdának még inkább be kellett volna számolni kíváncsiskodó és otthon nagy rendet és fegyelmet tartó szüleinek. Mert, hogy a jó gazdálkodó, bizony ágyba vitte Enikőt, aki nemes egyszerűséggel arról számolt be a nagyvilágnak, Tominak átlagos a teste, de ő rosszabbra számított. Természetesen Tamás sem rejtette véka alá tapasztalatait és kijelentette, a versenyzőből párjává avanzsált lánynak meg igenis jó a teste. Még szerencse, hogy az egyiknek az átlagos, másiknak meg a nem nagyon vékonyka jön be, mert így legalább mindenki elégedetten mesélhet majd otthon Tomi szüleinek.

Tomi gazda szülei sírtak örömükben fiuk választásától

 

S miközben Horvátországban és Bencééknél Velencében is erotika volt, addig Szilveszter gazda döntött és letörte a magabiztos Viki szarvát. Bár a lány biztos volt benne, hogy ő lesz a gazdaasszony a tanyán, éppen ő repült.

A negyedik gazdának, Andrásnak pedig ez alatt Orsi csúnyán összetörte a szívét, ugyanis közölte vele, hiába választotta partnerének, ő nem tud beleszeretni, ezért lelép. S bár nem illik a döglött oroszlánba belerúgni, ő azt is bevallotta Andrásnak, gyakorlatilag csak egy jó kis vidéki nyaralást akart, és baromira meglepte, hogy a gazda őt választotta. Hát a nyaralás bejött, kérdés, hogy nem lincselik-e majd meg András barátai, ha megtudják, mit tett a tanyabirtokossal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik