Szórakozás

Geszti Pétert figyelmeztette a felesége

geszti péter oláh gergő (oláh gergő, geszti péter, )
geszti péter oláh gergő (oláh gergő, geszti péter, )

Az X-Faktor mentora végre több időt szeretne tölteni kislányaival és feleségével. Geszti Péter a Hír24-nek őszintén mesélt magánéletéről.

Geszti Péter húzós néhány hónapon van túl, ugyanis az X-Faktor mentoraként percről percre be volt osztva az ideje. A próbák, forgatások, stúdiófelvételek és élő adások mellett kevés idő jutott a családjára, ezért most a műsor végeztével minél többet szeretne velük lenni. Geszti az X-Faktor alatt fiaként tekintett a három mentoráltjára, Oláh Gergőre, Szabó Dávidra és Fehér Zolira.

“Nagyon erős volt nekem ez az év érzelmileg és szakmailag is, mert nagyon megszerettem ezt a három srácot. Büszke vagyok Gergőre, az ő győzelme tulajdonképpen nekem is nagyon nagy sikert hozott. A műsor végeztével nem engedtem el a kezét, viszont most egy kicsit a családommal is szeretnék törődni” – árulta el Geszti Péter, aki most a fiaitól visszatér a lányaihoz.

“Az ünnepekkor végre az egész nagy család együtt lesz, de ami a legfontosabb, hogy végre a kislányaimra is lesz időm, ugyanis már eléggé hiányoltak. Éreztem, hogy túl sokat vagyok távol és a feleségem, Edit is figyelmeztetett rá, hogy hiányzom a gyerekeknek. Most szeretném bepótolni az elmúlt hónapokban elmulasztott időt, például ma is órákon át együtt voltam Sára Lujzával és Lenke Rózával. Hihetetlen édesek voltak és éreztem, hogy szükségük van rám” – mondta a Hír24-nek Geszti Péter.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik