Szórakozás

Szabó Dávid: “Én csinálok valamit rosszul”

szabó (szabó)
szabó (szabó)

Szabó Dávid szerint sokat kell még fejlődnie, és a nézők joggal küldték párbajozni. Mentora viszont úgy látja, a tinilányok miatt kerültek bajba.

Geszti Péter alig két hete veszítette el az első versenyzőjét, a most szombati adásban azonban újra nehéz pillanatokat kellett átélnie. Fehér Zoltán után ezúttal Szabó Dávidnál rezgett a léc, a nézők a 27 éves énekest és a tehetségkutató lánycsapatát, a Like-ot küldték párbajozni. Az, hogy végül nem neki, hanem Ferónak ért véget szomorúan az este, csupán a mentorokon múlott, akik 3:1 arányban a megnyerő külsejű fiatalembernek szavaztak bizalmat. Geszti azt mondja, bár már nem lepődik meg semmin, a mentoráltjairól kialakult előítéletes kép jelentősen megnehezíti a dolgát.

“Klisék, teóriák övezik Dávidot, sokan azt hiszik, hogy mivel jóképű, tinilányok hada szavaz majd rá, de nem tudjuk biztosan, hogy ez valóban így van-e. Azt gondolom, hogy az elmúlt évek bebizonyították, hogy nem szoktak tinilányok ezrei visítva voksolni fiatal fiúkra csak azért, mert szép arcúak. Hiszen akkor az Apollo23 tagjai sem estek volna ki olyan korán az előző szériában” – részletezte a mentor nem sokkal az adás után a Hír24-nek.

Geszti szerint a párbaj előnyére vált a fiúnak, “katarzison, egyfajta megtisztuláson ment keresztül, és egy másik energiával jött vissza.” Egyetért Malek Miklósal abban, hogy a Miley Cyrus-dal volt Dávid nagy pillanata a műsorban, ugyanakkor bízik abban, hogy mentoráltja még ezt is fokozni tudja majd az elkövetkező fordulókban. Ahhoz, hogy ez sikerüljön– úgy véli – a fiatal énekesnek meg kell tanulnia felszabadultabban énekelni, és még több érzelmet közvetíteni produkciójával a közönség felé.

“Azt gondolom, hogy nem az emberekben, hanem bennem van a hiba, amiért most kevesebben szavaztak. Biztos vagyok benne, hogy mást, többet várnak el tőlem, nekem pedig fel kell nőnöm ehhez a feladathoz. Kiváló énekesekkel versenyzem hétről hétre, és igenis jobbnak kell lennem. Sajnos sokszor én magam sem hiszem el, hogy a legjobb tudok lenni, és így valószínűleg a nézők sem. Nem a közönséget tartom hibásnak, valószínűleg én csináltam valamit rosszul” – magyarázta a párbaj után lapunknak az x-faktoros, akinek nyilatkozatából az alázat hiányával és önértékelési gondokkal küzdő, “007”-es Krisztián is sokat tanulhatna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik