Szórakozás

Váratlan baleset az X-Faktorban

Geszti Péter szerint karambolhoz hasonló baleset történt a párbajt követő, mentori szavazásnál. Feró viszont úgy látja, a kiesőnek, Fehér Zolinak tett jót azzal, hogy ellene voksolt.

“Valami történt szombaton este. Kicsit olyan volt, mintha a mentorok megkavarodtak volna, amikor dönteniük kellett.  Mint egy balesetnél. Egyszer csak egy nem várt helyről előtűnik valami, ami miatt karambolozol. Ez a döntés is olyan volt számomra mint egy karambol” – így reagált lapunknak ítésztársai döntésére nem sokkal az adást követően Geszti Péter, aki a legutóbbi élő show-ban első versenyzőjétől, Fehér Zoltántól volt kénytelen búcsút venni, miután a 25 éves énekes alul maradt a Stone-nal vívott párbajban.

Mint arról korábban beszámoltunk, az X-Faktor szombati adásában a nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Keresztes Ildikó mentoráltja, Stone és Geszti Péter mentoráltja, Fehér Zoltán végzett, így nekik kellett párbajozniuk a továbbjutásért. Mivel Malek Miklós és Nagy Feró is úgy döntött, hogy az 52 éves egykori kidobónak szavaznak bizalmat, a versenyt a – nemrég titokban megnősült – fiatal családapának kellett abbahagynia.

Geszti azt mondja, meglepte a nagy szavazati aránykülönbség, és bár megérti Feróék döntését, elfogadni semmiképpen nem tudja azt.

“Nem hiszem, hogy Stone 3:1 arányban jobb lett volna Zolinál. Továbbra is azt gondolom, hogy ők ketten két különböző ligában játszanak. Ugyanakkor a közönség egy része valamiért nem akarja őt, és ilyenkor nyilván felmerül a kérdés, hogy vajon meddig érdemes támogatni a mentorok oldaláról, ha a közönség ennyire nem akarja. Ezt részben értem, de nem tudom elfogadni. Azt gondolom, hogy a tudás, az tudás és a teljesítmény, az teljesítmény. Zoli teljesítménye pedig nagyságrendekkel jobb volt, mint Stone-é” – magyarázta a Hír24-nek a fiúk mentora.

Malek Miklós és Nagy Feró viszont továbbra is kitartanak véleményük mellett, miszerint, hogy ha a nézők egy énekest háromszor párbajozni küldenek, akkor az igenis jelent valamit, és ezt nekik, mentoroknak, tiszteletben kell tartaniuk. Míg előbbi szerint Stone hitelesebb és meggyőzőbb előadó, mint volt versenytársa, utóbbi állítja: Zoli érdekében szavazott ellene.

“Szerintem Zoli Magyarország legjobb öt énekesének egyike. Azonban úgy gondolom, az ő érdekében, jobb, hogy abbahagyta a párbajozást. Sokszor egy művészember életében – és most általánosságban beszélek -, vannak pillanatok, amikor szembesülhet a valósággal. De van, amikor jobb, ha még nem szembesül vele, mert az eltörné az ő karrierjét. Ezért sem gondolkodtam el egy pillanatra sem, hogy a nézőkre bízzam a döntést, és kinyissuk a borítékot. Még nem jött el ennek az ideje” – fogalmazott rejtélyesen Feró.

Nézői SMS-ek ide, mentori vélemények oda, Fehér Zoli ígéri, nem adja fel. Bár jól tudja, nem csak rajta múlik majd, ő mindenesetre mindent meg fog tenni azért, hogy beindítsa zenei karrierjét.

“Nem vagyok szomorú, mert már a párbaj alatt éreztem, hogy az lehet számomra az utolsó előadás az X-Faktorban. Meg is álmodtam magát a szituációt. Számítottam rá. Ugyanakkor azt már most megígérhetem, hogy nem fogok elveszni, mert nem azért tettem meg tavaly óta annyi mindent a sikerért, hogy aztán eltűnjek. Nyilván, ha nem fognak keresni az elkövetkező hetekben, akkor vissza kell mennem dolgozni az öltönyszalonba, mert valamiből el kell tartanom a családomat, de bízom benne, hogy ez nem így lesz. Gőzerővel azon leszek, hogy éljek a lehetőséggel, amit kaptam a műsortól” – mondta a Hír24-nek az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik