Szórakozás

Új melleket kapott Molnár Anikó

Molnár Anikó különös ajándékkal lepte meg magát karácsonyra: kisebbre cseréltette melleiben az implantátumokat. A több órás beavatkozás sikeres volt, az egykori Nagy Ő alig várja, hogy lekerüljön a kötés, és láthassa a végeredményt.

Hat éve készítetett magának ötszáz köbcentis melleket Molnár Anikó. A lány most visszatért az orvosához, mert úgy érzi, immár nincs szüksége nagy keblekre az elégséges önbizalomhoz..

„Egyáltalán nem izgulok, mert tudom, hogy biztonságban vagyok az orvosom kezei között, az előző beavatkozást is ő végezte rajtam.  Mivel azóta jó pár kilót felszedtem, a doktor úr is azt mondta, egy kisebb implantátum optikailag is vékonyítana, vagyis egy fokozattal kisebb szilikon betétet javasolt. Tudom, hogy sokkal kényelmesebb is lesz, az pedig egyáltalán nem érdekel, hogy a férfiak mit szólnak hozzá. Úgy gondolom, hogy ne a melleimért szeressenek, hanem önmagamért…” – fejtegette a közel ötórás beavatkozás előtt a Story magazinnak Anikó.


„Talán majd tíz vagy tizenöt év múlva térek ide vissza mellműtétre, remélhetőleg akkor már édesanyaként! Igaz, ahhoz még meg kell találnom az ideális apajelöltet, akinek boldogan szülnék egy vagy akár több gyereket is. De egyelőre nem akarok ennyire előresietni a tervezgetéssel, nagyon szeretnék előbb lefogyni! Alig várom, hogy megpillanthassam a műtét utáni végeredményt, és újra sportolhassak, hogy lefaragjam azt a néhány kilót” – tette hozzá a hollywoodból hazatért lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik