Szórakozás

Molnár Anikó és a világvége

Az állítólagos világvége fénysebességgel közeledik, és ez a tény Molnár Anikóékat sem hagyja hidegen. A valóságshow-hős édesanyja mindenre gondol, már előre bevásárolt a családnak.

Bár Molnár Anikó nem hisz a maják szerint december 21-én bekövetkezendő világvégében, semmiképp sem örül a jóslatnak. A manapság sminkesként dolgozó szőke szépség szerint ugyanis az emberek együttes félelme nem tesz jót senkinek. Anikó néhány nappal ezelőtt blogjában számolt be arról, hogy ő és családja hogyan készülnek arra a bizonyos napra, amikor imádott Földünk belép a „null síkba”, ahol megszűnik létezni az elektromosság, ezzel együtt pedig ugyebár minden, hiszen áram mindenhez kell.

„Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lesz, ha megtörténik az, ami amúgy nem fog. Egy pillanatig megörültem a hitelem miatt, mint ahogy rajtam kívül még úgy kb. 5 millió ember, tehát ez nem annyira ciki. Oké, hitel kilőve, viszont a -60 fok nagyon rosszuk hangzik. Tegyük fel, hogy a gardróbom teljes tartalmát magamra dobva megúszom a lassú fagyhalált. De mit fogok enni? Hogy fogok fürdeni? Mi lesz a kutyáimmal?” – elmélkedik Molnár Anikó, ám édesanyja már meg is oldotta a problémát.

„Van nekem egy anyukám, aki mindenre gondol ám. Már vett két kiló kristálycukrot, lisztet, 4 liter olajat, 300 mécsest, és szólt, hogy lassan ideje beszerezni néhány mázsa kutyakaját, ásványvizet, gázpalackokat, konzerveket és tűzifát, hogy a kandalló tüze mellett túléljünk. Komolyan, tök cuki” – mosolyog a volt valóságshow-hős.

Molnár Anikó szerint egyébként az idős emberek közül sokan félnek a világvégétől. Ez nem megmosolyogni való, hiszen most ahhoz hasonlóan próbálnak betárazni mindenféléből, mint annak idején a háború alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik