Szórakozás

Molnár Anikó nagyon megváltozott – Tévés munkát kaphat

molnár anikó (molnár anikó, )
molnár anikó (molnár anikó, )

Molnár Anikó újabb titkot árult el magáról. Eddig még sehol nem beszélt arról, hogy Amerikában nem csak sminkelést és maszkkészítést tanult, hanem valami mást is.

A ValóVilág egykori sztárja teljes átalakuláson ment át mióta hazaérkezett Amerikából. Barna haját szőkére festette és teljesen civil életet él.

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, az egykori VV-s Hollywoodban tanulta ki a sminkelés, illetve maszkkészítés fortélyait, amit azóta profi módon alkalmaz. Emellett azonban egy másik mesterségről is bizonyítványt szerzett, ami nem más, mint a sminktetoválás. Az egykori villalakó mind a két szakmáját gyakorolni szeretné és hogy hogyan, arra már elképzelései is vannak.

„Szeretném a sminkelési tapasztalataimat is alkalmazni, de itthon nagyon nehéz filmes vagy tévés munkát találni. Szívesen kipróbálnám magam valamelyik napi sorozatban. Nagyon örülnék egy ilyen munkának. Emellett a sminktetoválást is elkezdem. Beszereztem egy profi gépet, én készen állok” – mondta Anikó, aki láthatóan sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta a civilek életét éli. A Hír24 úgy értesült, hogy már is van egy televíziós producer, aki érdeklődik Anikó munkája iránt.

Nem az egykori VV-s az egyetlen, aki a celeblétet a sminkeszközökre cserélte. Gáspár Győző felesége, Bea is sminkesnek tanult, miután véget ért a Győzike show. Bár nagyon szereti az új munkáját, de korábban arra panaszkodott, éppen az ismertsége miatt nagyon nehezen talál munkát a civil életben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik