Szórakozás

Mellet villantott, majd kirúgták az RTL-es műsorból

Dorinának nem jött össze, pedig mindent megtett azért, hogy elnyerje Bence szívét az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorában. Villantott, intimitásra buzdított, a végén meg jól kirúgták.

Bence gazda az első, aki megtalálta az igazit az RTL Klub legújabb társkereső show-jában. Tegnap este egy valakit mérhetetlenül boldoggá tett, míg egy másik lánynak darabokra törte a szívét. Pedig Dorina mindent bevetett annak érdekében, hogy megkaparintsa a jóképű gazdálkodót, de úgy tűnik, női bájainak bedobása teljesen hidegen hagyta a fiatalembert. A randijukon még úgy tűnt, Bence is szívesen rámozdulna a cicit villantó leányzóra, akivel vélhetően csak azért nem szexeltek, mert túl sok kamera vette körül őket. Bár ki tudja, mi történt a vágatlan verzióban. Maradjunk a hivatalos változatnál, miszerint a két, már láthatóan jócskán ittas szereplő végül nem esett egymásnak, mert Bence tisztességtelennek tartotta volna, hogy leteperje Dorinát. S bár a lány vélhetően nagyon bánta, hogy szexuális vágyait ezúttal kordában kellett tartania, az este végén mégis elalélt, no ha nem is a gazda férfiasságától, csak a tőle kapott karkötőtől. A lány láthatóan már nyeregben érezte magát, ám ekkor Bence egy jól irányzott balhoroggal visszatérítette a valósághoz. Nemes egyszerűséggel közölte vele, hogy távoznia kell a tanyáról, ő ugyanis a másik leányzóval, Melindával kíván szoros kapcsolatot kialakítani.

Dorina vélhetően úgy érezhette magát a bejelentéskor, mint akit jól pofán vágtak. Sírt is rendesen, miközben azt hajtogatta, ő minden szavát elhitte Bencének, aki jól átverte. A kidobott lány természetesen már az éjszakát sem töltötte a tanyán, nekiindult a vaksötétnek. Reméljük nem lett semmi baja.

Eközben Bence és vadonatúj párja már a jövőt tervezgették, na meg egy velencei utat, eszükbe sem jutott pszichológust keresni az általuk csúnyán megbántott Dorinának, aki vélhetően soha többé nem teszi be a lábát egyetlen tanyára sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik