Szórakozás

Sosem hallott titkok Fluor Tomiról

A zenész nem szerette volna kitenni szüleit a kirakatba, és ráadásul ők sem szerettek volna szerepelni a Fluor-filmben. Helyettük viszont archív felvételek és sosem hallott titkok is bekerültek a háromnegyed órás alkotásba.

„Ez egy óriási dolog. Amikor elkezdtünk azon gondolkodni, hogy egy 20 perc körüli kis videót csinálunk rólam, még álmodni sem mertem arról, hogy ebből valaha ‘igazi’ film kerekedik. Csak az interneten szerettük volna megosztani az érdeklődőkkel, de aztán végül egy mozifilmmé nőtte ki magát” – mondta Fluor Tomi.

A filmben eddig sosem látott felvételek sorát mutatják majd be a nézőknek, sőt nyilatkoznak benne barátok, szakmabeliek, és ő maga is hosszan mesél az elmúlt tíz évéről – hogyan lett egy hétköznapi székesfehérvári srácból kitartó és kemény munkával az ország egyik legnépszerűbb előadója. Többek közt Hajós András, Nagy Feró, SP, Eckü és az Animal Cannibals is beszél a „Fluor-jelenségről”.

„Nem szerettem volna, hogy egekig magasztaljanak a dokumentumfilmben, nem a lovas szobromat akartuk felavatni vele. Inkább mindenkit arra kértünk, hogy az őszinte véleményét mondja el. Ezt persze mindenki komolyan vette, sokan túl komolyan is. Többen kóstolgatnak a filmben, de a legviccesebbek talán az Animal Cannibals-es fiúk, akik ismernek most már nyolc éve, és akad néhány kellemetlen sztorijuk. De tartogat a film kedves gondolatokat is, mint Nagy Feró kijelentése, hogy a Mizu olyan sláger, mint annak idején a ‘Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés’ volt a Beatricétől” – árulta el Fluor.

A rapper az archív videók válogatásakor sokszor annyira ciki felvételeket talált, hogy rá sem mert nézni a monitorra. Az alkotásból az is kiderül, hogy Fluor miért hord sapkát, ugyanis gyermekkori videóit nézegetve borzasztó frizurái is kiverték nála a biztosítékot. Tomit saját bevallása szerint a film készítése lelkileg is erős hatással volt rá.

„Ez egy jó lenyomat az életemről. A több hetes válogatás közben jöttem rá csak igazán, mennyit változtam az elmúlt években. Milyen fiatal voltam, milyen magabiztossággal állítottam a saját igazamat – pedig valójában fogalmam sem volt. Az ember néha a múltjában nagy dolgokat túl kicsinek tart, kicsiket pedig túl nagynak” – mondta az előadó.

Tamás családja nem kapott szerepet a holnaptól bárki által megnézhető Fluor-filmben. A rapper nem szerette volna kirakatba tenni a szeretteit, és ráadásul ők sem szívesen vállalták volna a nyilvánosságot.

„Nem tudom, hogy kire ütöttem, mert nálunk senki sem ennyire szereplős, mint én. A szüleim csak nehezen szoktak hozzá a körülöttem lévő felhajtáshoz, többek között ezért sem szeretném mutogatni őket a nyilvánosság előtt” – árulta el Fluor. Bár a család nem vesz részt a bemutatón, azért a néhány napos karácsonyi pihenés alatt nekik is megmutatja majd a portréfilmet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik