Szórakozás

Fluor kiakadt: „Milyen érzés szánalmasnak lenni?”

A tinisztár felháborodott, mivel a napokban valaki a nevével regisztrálta magát egy közösségi oldalon. Utánajártunk, mit tehet, aki így jár.

Nem most fordul elő először, hogy egy közszereplő nevében kamuprofilt hoznak létre az interneten. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a hírességek rajongói, vagy más esetekben például éppen legnagyobb kritikusai adják ki magukat az érintett celebnek. Kamuprofilt csinálni viszonylag egyszerű, ugyanis a közösségi oldalak nem tudják ellenőrizni a regisztrálók személyazonosságát. Tulajdonképpen bárki bármikor regisztrálhat népszerű színészek, énekesek vagy sportolók nevében. Elég, ha a rosszakaró az internetről összeszed néhány információt és képet a célszemélyről, aztán pedig a megfelelő adatokkal kitölt egy űrlapot.

Fluorral is ez történt, ugyanis a napokban valaki az ő nevével regisztrált az egyik legnagyobb közösségi portálra. Bizony ez bosszantó tud lenni, mert az idegen így bármit az ember szájába adhat, kontaktusba léphet gyanútlan ismerősökkel, sőt még akár üzletelhet is a nevében. Nem csoda hát, hogy a tinisztárt rettentően bosszantja az eset.

„óóó, csináltál egy kamu Fluor profilt? Mesélj róla, milyen érzés szánalmasnak lenni? :) Azt kívánom, hogy azt a csalódott arcot nézd a tükörben, amit nekem kell, mikor élőben kiderül, hogy nem én vagyok az!” – posztolta a twitteren Fluor az eset kapcsán.

Sajnos azonban ilyen esetekben nem lehet túl sokat tenni. Az ember felhívhatja a rajongói figyelmét arra, hogy ne foglalkozzanak az álfelhasználóval, és jelentheti az esetet a közösségi oldal külföldi üzemeltetőinek, akik remélhetőleg mihamarabb kivizsgálják az esetet, és jó esetben törlik a hamis profilt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik