Szórakozás

Mozifilm készül Fluor Tomiról

Fluor-Tomi(430x286)(1).jpg (fluor tomi, )
Fluor-Tomi(430x286)(1).jpg (fluor tomi, )

Néhány évvel ezelőtt még senki sem hallott róla, most pedig film készül Fluor Tomiról. A tinisztárról titkok derülnek majd ki, és gyermekkori felvételeket is szerepelnek a moziban.

Már hónapok óta arról suttognak, hogy készül a Fluor-film. A tinisztár és menedzsmentje eddig nem nyilatkozott erről, de most Tomi a Twitteren megerősítette az értesülést. A poszt szerint olyannyira közel van a film érkezése, hogy egy mai kiállításmegnyitón már részleteket is láthatunk belőle.


Úgy tudjuk, hogy Fluor hónapokig szorgalmasan digitalizálta és válogatta a régi kazettákon lévő, róla készült felvételeket. Az alapos munkának meg is lett az eredménye, ugyanis eddig sosem látott izgalmas képsorok kerülnek majd nyilvánosságra a tinisztárról. A felnőtté válásról szóló rész mellett az előadó szakmai életére is fókuszálnak a készítők, valamint sok titok is kiderül majd. A már szinte teljesen elkészült alkotásban a nézők Fluor életútját követhetik végig, de Tomi azoknak is tanácsokat ad benne, akik most szeretnének zenélésbe kezdeni.

Információink szerint a közel egyórás filmet hamarosan több nagy hazai moziban is vetítik majd. A Fluor-film előzetesét stílszerűen a Fluor-kiállítás megnyitóján vetítik le. A belvárosban rendezett tárlaton a tinisztár régi fotóiból válogattak a szervezők. Csecsemőkorától egészen tinédzserkoráig láthatjuk majd a kis Tomikát, aki a megnyitón az Indigó utcával közös új dalát is előadja a közönségnek.

„Ha átvitt értelemben is, de egy álom már biztosan valóra vált, hiszen kiállításunk keretében most megtekinthetővé válnak a pillanatképek a gyerekkoromtól a panelrengetegen át egészen a kicsi legókig. Többek között ezt a képet is láthatják majd péntek délután azok, akik eljönnek a megnyitóra” – mondta mosolyogva Fluor, aki már nagyon várja a különös időutazást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik