Szórakozás

Ezért Fluor a legjobb

A tinisztár volt idén legtöbbször keresett magyar híresség a Google-n, valamint az ő egyik zenéje, a Halenda.

A világ legnagyobb internetes keresője, a Google minden év végén bemutatja a keresési toplistákat. A cég ilyenkor a keresőbe világszerte évente beírt több mint 1000 milliárd kifejezést összegzi, az így születő keresési toplisták pedig minden évben tükröt tartanak az egyes országoknak, és az egész világnak.

Az idei listán legtöbbször hírességek, tévéműsorok és zeneszámok népszerűségét összesítették, az eredményt pedig tegnap mutatták be a Google hazai képviselői. A sajtótájékoztatóra a legkeresettebb magyar hírességek is meghívást kaptak, ám a meghívást csak Fluor Tomi fogadta el.

Magyarországon az idén legtöbbször keresett magyar hírességek 2012-ben megugrott keresések Magyarországon magyar hírességek
1.   Fluor
2.    VV Gigi
3.    Rubint Réka
4.    Janicsák Veca
5.    Vastag Csaba
6.    VV Anikó
7.    Plazma
8.    Kelemen Anna
9.    Lola
10.  VV Zsófi
1.    VV Vera
2.    Csobot Adél
3.    Puzsér Róbert
4.    Mészáros János Elek
5.    Makranczi Zalán
6.    Lass Bea
7.    Borkai Petra
8.    Nagy Kristóf Bozont
9.    Polgár Ildikó
10.  Onyutha Judit

 

A táblázatokból jól látszik, hogy Fluor idén két kategóriában is vitte a pálmát. A tinisztár nagyon örül a rangos helyezésnek, néhány évvel ezelőtt még álmodni sem mert volna arról, hogy ő lesz a legtöbbet keresett magyar híresség.

“Nagyon örülök az emberek kíváncsiságának. Azért is nagy szó ez számomra, mert nem kellett hozzá szaftos híreket produkálnom, verekednem, vagy csókolóznom újságokban, szóval a produktumom miatt érdeklődőek irántam az emberek” – mondta Fluor Tomi.

2012-ben megugrott keresések Magyarországon Magyarországon az idén legtöbbször keresett
1.   Psy: Gangnam Style
2.    LMFAO: Party Rock Anthem
3.    Carly Rae Jepsen: Call Me Maybe
4.    Loreen: Euphoria
5.    Fluor: Halenda
6.    Jamie Woon: Shoulda
7.    Király Linda: Untried
8.    Caramel: Vízió
9.    Ákos: Előkelő idegen
10.  Komár László: Fiam
1.   Megasztár
2.    X-Faktor
3.    ValóVilág 5
4.    Éden Hotel 2
5.    Csillagszületik
6.    Showder Klub
7.    Összeesküvők
8.    Maradj Talpon
9.    Eurovíziós Dalfesztivál
10.  Heti Hetes

 

Fluor egyedül az év “megugrott” kereséseinek toplistájából maradt ki. Ez a funkció azokat a keresőszavakat szűrik ki, amelyeknél az előző évhez képest a legnagyobb mértékben tapasztaltak emelkedést a keresések számában, úgy hogy ez a fokozott érdeklődés huzamosabb ideig fent is maradt. Ezt a kategóriát VV Vera nyerte, akit bár a Google szeretett volna meghívni a rendezvényre, valamiért nem jött össze a dolog. A kereső szerint ebben a kategóriában idén vált még kiemelkedően népszerűvé a neten Csobot Adél és Puzsér Róbert is. A legtöbbször keresett tévéműsor pedig a Megasztár volt, ezt követi az X-Faktor és a ValóVilág5.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik