Szórakozás

Ezzel a bombázóval szexel Tom Cruise

A hírek szerint Tom Cruise szorosabbra fűzte barátságát kolléganője, Malin Akerman húgával, Jenniferrel, és komoly kapcsolatot terveznek mindketten.

Múlt héten új filmje, a Jack Reacher svédországi premierje után állítólag több hölgynél is bepróbálkozott Tom Cruise, de nem járt sikerrel. Ám aztán az egyik lánnyal mégis sikerült összemelegednie, Jennifer Akerman fejét állítólag elcsavarta a színész. A páros hosszú órákon át beszélgetett az afterpartyn, majd a fotósokat és a többi jelenlévőt megtévesztve titokban távoztak. Viszont később találkoztak Tom hoteljában, és az est hátralevő részét is együtt töltötték, azt mondják, több is volt közöttük, mint egy-egy puszi. A randevú pedig mély nyomot hagyott bennük, ugyanis alig várják, hogy újra lássák egymást, mert úgy érzik, ebből egy komoly kapcsolat lehet. Viszont a következő találkára várniuk kell az ünnepekig, ugyanis a modell-énekesnőnek Londonban vannak elfoglaltságai, Cruise pedig már New Yorkban van, és készül a gyerekeivel közös ünneplésre.

Tom és a jóval fiatalabb Jen már ismerik egymást egy ideje, ugyanis a színész együtt dolgozott barátnője nővérével, Malinnal a Mindörökké rock című filmen, aminek a forgatásán gyakori látogató volt Jennifer is. Ám akkoriban még semmi nem alakult ki köztük, hiszen Katie Holmes még játszotta a boldog feleséget.


Jennifer tekintete megfogta Cruise-t

Ajánlott videó

Olvasói sztorik