Szórakozás

Ezt a tízmilliós ajándékot kapja Suri karácsonyra

Katie Holmes játékokkal szeretné kárpótolni lányát az idén átélt kellemetlenségekért, ezért tízmillió forintot költött el karácsonyi ajándékokra.

Idén Suri Cruise-nak fel kellett dolgoznia, hogy elváltak a szülei, akik mindezek tetejében még a filmforgatásokra és a színházi előadásokra is több figyelmet fordítanak, mint rá. A lányát ért megrázkódtatásokkal Katie Holmes is tisztában van, ezért szeretné egy fantasztikus karácsonnyal kárpótolni a hatéves gyereket, így hát alaposan a zsebébe nyúlt. A színésznő tízmillió forintot költött el mindenféle játékra. A gigászi összeg fele egy különleges viktoriánus stílusú játszóházra ment el, amibe a víz és a villany is be van vezetve. De várja még a fa alatt majd egy iPad mini, egy egyedi tervezésű Ralph Lauren ruha, egy Chloe szőrmekabát és egy kétmilliós, gyerekméretű elektromos Mercedes kabrió.

A papától pedig szintén hasonlóan hétköznapi, filléres ajándékokra számíthat, amikor karácsony második napján csatlakozik hozzá és két féltestvéréhez egy szép szcientológus ünneplésre. Legalábbis most még az a terv, ha a színész hajlandó otthagyni Londont, és New Yorkba utazni, hogy gyerekeivel legyen az ünnepek alatt.


Lesz miért mosolyognia karácsonykor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik