Szórakozás

Kikosarazták Tom Cruise-t

Tom Cruise (Tom Cruise)
Tom Cruise (Tom Cruise)

Bulizás közben két jóval fiatalabb dögös hölgynek is hevesen udvarolt a válásából talpra állni próbáló Tom Cruise, de nem járt sikerrel.

Amellett, hogy a munkába temetkezik Tom Cruise, azért időről időre tesz kisebb lépéseket annak érdekében is, hogy ne kelljen majd magányosan megöregednie. Legújabb filmje, a Jack Reacher stockholmi premierjét egy hatalmas partival zárta, ahol két rajongójával is megismerkedett közelebbről. A bulinak otthont adó elit bárba egy szexi, merészen felöltözött barnával érkezett, akivel az utcán ismerkedett meg. Majd partizás közben kiszúrt magának egy csapat hölgyet, és meginvitálta őket az asztalához a VIP részlegbe. Aztán miután mindegyiket megitatta, “A hogyan szerezzünk nőt szórakozóhelyen” című nagykönyv tanácsait követve, leválasztotta a neki legjobban tetsző egyedet a csapatból, és a továbbiakban csak vele foglalkozott.


A barna projekt

Tom és a fiatal szőkeség órákon át beszélgettek és nyíltan flörtöltek, de végül egyedül távozott a szórakozóhelyről a színész. De legalább próbálkozik kitörni a szingliségből. Ha már régi jó barátjával, Cameron Diazzal és nemrég befejezett filmje, az Oblivion másik sztárjával, Olga Kurylenkóval nem jöttek össze a dolgok. Pedig nekik is csapta a szelet a Szcientológiai Egyház háromszorosan elvált zászlóshajója.


A szőke-projekt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik