Szórakozás

Híres bombázót fogott Aguilera exférje

Jordan Bratman (Jordan Bratman)
Jordan Bratman (Jordan Bratman)

Christina Aguilera volt férje, Jordan Bratman változatlanul a méretes bájakkal rendelkező híres szőkéket preferálja, és Heather Grahamnek csapja a szelet.

Sokan lesajnálták Jordan Bratmant, amikor Christina Aguilera elhagyta, mondván soha többé nem lesz még egy olyan szexis nője. Ám elnézve az énekesnő jelenlegi külsejét, a férfi egyrészt jól járt a válással, másfelől pedig tud még ő és a bankszámlája lenyűgöző lenni a bombázók számára. Legalábbis Heather Graham mindenképpen vevő Jordanre. A páros még novemberben ismerkedett meg egy házibuliban, azóta több randevún is átestek már, és bátran kijelenthető, hogy egy párt alkotnak.


Jordan és az akkor még álomnő felesége

Bratmannek tehát van oka a mosolygásra, hiszen a színésznő annak ellenére is kategóriákkal dögösebb jelenleg Christinától, hogy tizenegy évvel idősebb tőle. Bár az kétséges, hogy mennyire őszinték a szándékai új udvarlójával, hiszen külsőleg nagyon nem egy ligában játszanak. Ellenben Jordan még úgy is elég befolyásos a showbizniszben, hogy már visszavonult a producerkedéstől, és műkereskedőként fialtatja a millióit.


Heather, a változatlanul dögös új szerzemény

Ajánlott videó

Olvasói sztorik