Szórakozás

Czerovszky Heni: „Kipöckölöm Écskát”

Czerovszky Heni (Czerovszky Heni)
Czerovszky Heni (Czerovszky Heni)

Szakmai rutin és friss lendület csap össze többek között ma este a TV2 tehetségkutatójában. Az utolsó párbajadással mind a négy mester csapata összeállt az élő adásokra.

A párbajadások legvégén küzdött meg egymással a Voice két nagy ígérete, Czerovszky Heni és Pleszkán Écska. Somló Tamás a két erőteljes, dinamikus lány közül választotta ki azt, akivel akár meg is nyerheti a tehetségkutatót.

A párosítás igencsak különös volt, hiszen a régóta szakmabeli Heninek és a „zöldfülü” bábkészítő lánynak kellett közösen színpadra állnia. Amíg a szőke éneksnő határtalan önbizalommal indult neki a felkészülésnek és párbajnak, addig Écska egyre bizonytalanabb lett. „Remélem, fel tudok nőni Henihez” – drukkolt, és hozzátette, semmiképpen sem akar könnyű ellenfele lenni tapasztalt vetélytársnőjének.


Heniben azonban nyoma sem volt félelemnek. „Nem tartom ellenfélnek Écskát, kipöckölöm, nekem ez vérre megy” – jelentette ki, ugyanis nagy álma, hogy hangja után az arcát is megismerje a nagyközönség. Mint ismeretes, Heni évekkel ezelőtt több sztárzenekar énekesnőjének kölcsönözte a hangját.

A rutinos Heni a felkészülés alatt okította-tanítgatta fiatal vetélytársnőjét, ám leszögezte, nem kioktatni akarja, inkább csak segítené őt.


A mestereket mindkét lány előadása meggyőzte, imádták a közös produkciójukat. Ám hogy a tapasztalt és szakmai körökben ismert Henivel vagy a zenészcsaládból származó fiatal reménységgel találkozhatunk az élő adásokban, az csak ma derül ki a TV2-n a Voice-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik