Szórakozás

Így gúnyolódnak a Malek-testvéreken

Ilyen az, amikor Malek Andrea testvére Miklós hogylétéről érdeklődik. Legalábbis az internetezők szerint.

Amikor kiderült, hogy az X-Faktor mentora, Malek Miklós testvére, Malek Andrea a konkurencia tehetségkutatójának, a Voice-nak a mestere lesz, már sejthető volt, hogy előbb-utóbb összehasonlítások alanyai és viccelődések céltáblái lesznek. Így is lett: vicces fotó terjed napok óta a Facebookon, és nem nehéz kitalálni, jellemzően a Voice énekesei és rajongói postolják üzenőfalukra.


A két műsort a Voice indulása óta folyamatosan próbálják összehasonlítani, legalábbis a produkciók szempontjából. A nézettség tekintetében ezúttal nem lehet párhuzamot vonni az X-Faktor és a TV2 tehetségkutatója között, ugyanis míg az előbbi néhány nap múlva a finiséhez érkezik, addig a Voice még szinte alig kezdődött el.

Nyilván a legbotfülűbbek számára is nyilvánvaló, hogy az X-Faktorból kiesett Zámbó Krisztián, de a már biztosan dobogós Csobot Adélt sem lehet összehasonlítani a Voice bármelyik – zenei múlttal rendelkező – döntősével, de ez nem is lehet cél. Erről a minap a Hír24-nek Malek Miklós így nyilatkozott: 

“Az X-Faktor nem énekverseny. Mi olyan embereket keresünk, akikért rajongani lehet, akik kiemelkednek a tömegből, akik különlegesek, és potenciális sztár válhat belőlük. Nagyon sok olyan embernek mondtunk nemet az elmúlt években, akiknek remek hangjuk volt, de nem voltak elég érdekesek számunkra. A Voice ezzel szemben a hangot keresi, éppen ezért ott megállják a helyüket. És, jó, hogy van egy ilyen fórum, mert teljesen más a megközelítés, és így plusz lehetőséget ad az embereknek” – vélekedik a Voice-ról Miklós, amelyet ha másért nem, testvére miatt minden biztosan nyomon követ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik