Szórakozás

Aggódnak a Viszkis rablóért! Megszólal

Bár Ambrus Attila imádja a pörgést és szinte mindig dolgozna, az elmúlt napokban szervezete jelzésére hallgatva inkább szünetet tartott.

Attila megélhetését jelenleg kerámiakészítésből és azok eladásából biztosítja, ám problémát jelent számára, hogy saját autója nincs, mindig barátaitól kell kölcsönkérnie, ha közlekedni akar. Jelenleg saját gépkocsira nem futja az egykori Viszkisnek, aki arról is beszélt, miért kellett pihenőt tartania.

„Nem éreztem jól magam az elmúlt héten, ezért le kellett mondani a szegedi árusítást. Előző héten Pécsett voltam egy utcai vásárban és rettenetesen áthűltem, valószínűleg ez volt rossz hatással később a közérzetemre is. Végül úgy döntöttem, lemondom a szegedi vásározást, hogy minél előbb rendbe jöjjek” – mondta Attila, akinek a fő problémáját mégsem a meghűlés, hanem a havazás okozta, ugyanis kölcsönautóján nem volt téligumi, ami miatt végképp nem mert nekivágni egy többszáz kilométeres utazásnak.

Úgy tűnik azonban, hogy most már teljesen kiheverte a megfázást, ezért hétvégén a nyíregyházi karácsonyi vásáron már ott lesz a kerámiáival, amelyeknek készítése minden idejét lefoglalja a hétköznapokon.

Rajongói egyébként aggódnak Attiláért, attól félnek, hogy túlhajtja magát. Ő azonban azt ígéri, legalább karácsonykor lazít majd a gyeplőn, és az ünnepek idején leáll a munkával.

Ez a karácsony egyébként is különleges lesz az egykori Viszkis számára, hiszen hosszú idő után most végre szabadon töltheti az ünnepeket, maga mögött hagyva a rácsokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik