Szórakozás

A Viszkis rabló bevégezte – Mit takargat?

ambrus attila (ambrus attila)
ambrus attila (ambrus attila)

Jó ideje semmit nem hallani Ambrus Attiláról, pedig miután kijött a börtönből, népszerűbb volt, mint bármelyik magyar celeb. Az utóbbi időben azonban felszívódott, most már tudjuk, miért.

Úgy tűnik, hogy a Viszkis rabló néven elhíresült férfi komolyan gondolta, szeretne végérvényesen civil életet élni. A napokban azt is közölte, végzett az interjúkkal, soha többé nem áll szóba újságíróval. Hogy ezt mennyire gondolja komolyan, egyelőre nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy szándékosan bujkál a média elől. Egyesek szerint azért, mert még lehet takargatnivalója, ám sokkal inkább elképzelhető, hogy csak egyszerűen besokallt attól, ami az utóbbi időszakban körülvette. Nem is csoda, hiszen valóban többen is megpróbáltak belőle hasznot húzni, sőt például a Facebookon még továbbra is naponta jelentkezik az az illető, aki Ambrus Attila nevében posztolgat, sőt annak idején a Viszkis bőrébe bújva próbált pénzt gyűjteni beteg gyerekeknek.

Mostanra az is kiderült, hogy a Viszkissel kapcsolatos korábbi hírek jó része csak kacsa volt. Nem kapott saját tévéműsort, sőt még csak újságíró sem lett. Erről egyesek azt pletykálják, azért nem lett műsorvezető Ambrus Attilából, mert nem sikerült vele megegyeznie az egyik legismertebb tévécsatornának.

Ugyanakkor úgy tudjuk, hogy az egykori rabló valóban civil életet akar élni, továbbra is készíti kerámiáit a Budapest-közeli műhelyében, és piacozik, valamint egy nagyobb kiállításra készül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik