Szórakozás

Ambrus Attila kipakol! Így élnek vissza a nevével

ambrus attila (ambrus attila, )
ambrus attila (ambrus attila, )

Ambrus Attila segítőivel együtt megvizsgálja a jogi lehetőségeket és ezt követően dönt, mit tegyen amiatt, hogy a nevével visszaélnek a Facebookon. Ráadásul az utóbbi napokban egyre durvább bejegyzések jelennek meg az ál Ambrus Attilától.

Szélsőséges politika megnyilvánulások, a rendszert durván kritizáló, sőt még burkolt formában törvénytelen tettekre buzdító bejegyzések is megjelentek az elmúlt napokban a legnagyobb közösségi portálon az egykori Viszkis rabló neve alatt. Pedig ezt a profilt nem is Ambrus Attila üzemelteti, tartalmától elhatárolódik. Ezt ő maga mondta a Hír24-nek.

Már korábban is próbáltuk letilttatni ezt a profilt, de nem sikerült. A Facebook vezetősége nem reagált a levelünkre. Pedig én nem értek egyet azokkal a dolgokkal, amelyek ott megjelennek. Semmi közöm nincs hozzá és azt szeretném, ha az embereket nem tévesztenék meg. Mindenképpen azon vagyok, hogy megszüntessék ezt az oldalt” – mondta Ambrus Attila, aki egyébként nem politizál, ezért is bosszantja az álprofil.

A hamis oldal üzemeltetője egyébként úgy próbálja legalizálni tevékenységét, hogy profilképén feltünteti, ez egy rajongói klub. Ám még így sem törvényes, amit tesz, hiszen az oldal elnevezése továbbra is Ambrus Attila maradt, ami megtéveszti a rajongókat. Ez abból is leszűrhető, hogy sokan még mindig úgy írogatnak az oldalra, mintha a valódi Attilával kommunikálnának. Úgy tudjuk, hogy az oldal üzemeltetője korábban pénzzé akarta tenni a profilt, még az igazi Viszkis menedzsmentjét is megkereste az ajánlattal, ők azonban nem voltak vevők az egyébként valóban vállalhatatlan tartalommal megtöltött oldalra.

Ambrus Attila a Hír24-nek azt is elmondta, ő is fenn van a Facebookon, de a profiljának: „Ambrus Attila kerámia” a neve. Azok, akik valóban friss híreket szeretnének tudni róla, itt vehetik fel vele a kapcsolatot. Ebben a profilban aktuális információk és valódi felvételek is találhatók az egykori Viszkisről.

„A munkámra szeretnék koncentrálni, most már sikerült végre visszaszoknom a kinti életbe. Jól érzem magam, de a magánéletemről továbbra sem szeretnék beszélni. Hét közben dolgozom, hétvégén vásározok a kerámiáimmal. Legközelebb Siófokra megyek, februárban és márciusban pedig Szlovákiában lesz kiállításom. Boldog vagyok” – szögezte le Ambrus Attila.

A Viszkis legutóbb Békéscsabán árulta a kerámiáit és nyilatkozott is riporterünknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik