Szórakozás

Szexi bikinis fotó került elő Csobot Adélról

Csobot Adél (Csobot Adél)
Csobot Adél (Csobot Adél)

Azt hiszem, pestiesen szólva épp az ilyen esetekre mondják azt: nem semmi. Csobot Adél átlagos tinédzserből igazi szexszimbólummá változott az utóbbi időben, amit az interneten keringő fotói is igazolnak.

Az X-Faktor nem csak a nagy lehetőséget adta meg Csobot Adélnak, de egy új külsőt is beszerzett magának a tehetségkutató stylistjainak köszönhetően. Csak pislogunk, ha átlapozzuk az énekesnő képzeletbeli fotóalbumát. Igaz, abban találunk olyan, még az X-Faktor előtt született képeket is, amelyektől leesik az álunk, de az igazi nagy átváltozást mégiscsak az RTL Klubnak köszönheti.

A régi felvételek egyikén például egy szépségverseny indulójaként bikiniben domborít, a képet rengetegen lájkolták, ami nem is csoda, hiszen a hirtelen ismertté vált leányzó külleme valóban megnyerő. Kérdés persze, hogy az ember mennyire örülne annak, ha tizenéves lánykájáról ilyen képek terjednének a világhálón, ahol mindenféle perverz hozzájuk juthat.

De nem kell ilyen messzire menni akkor, amikor az x-faktoros lány metamorfózisát vizsgáljuk. Elég csak azt megnézni, milyen volt akkor, amikor a műsorba jelentkezett és milyen most, amikor szombatonként a színpadra lép. A különbség szavakkal talán le sem írható, mint ha két különböző emberről néznénk felvételeket. Az, hogy kinek melyik Adél teszik jobban, már ízlés kérdése, az azonban biztos, hogy a rajongók imádják a szexi díva külsejét, aminek gyakran hangot is adnak. S, hogy a teljes átalakulás mennyire segíti majd az egyébként tehetséges leányzót a fináléban, hamarosan kiderül, egészen pontosan a hétvégén, amikor azt is megtudjuk végre, ki nyeri az X-Faktort.

Adél korábban készült szexi fotóját itt megnézheted.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik