Szórakozás

Így és ezért nyeri meg Oláh Gergő az X-Faktort

Oláh Gergő (Oláh Gergő)
Oláh Gergő (Oláh Gergő)

Nem kérdés, hogy ki nyeri az RTL Klub tehetségkutatóját – állítja Frabato. A boszorkánynagymester szerint Oláh Gergő a tuti befutó.

Nem újdonság, hogy jósokat kérdez a bulvársajtó arról, vajon ki nyeri meg az éppen futó tehetségkutatót vagy valóságshow-t. Az sem titok, hogy a jövendőmondók többségének bizony beletörik a bicskája az ilyen feladatokba, pedig általában két vagy három ember közül kell választaniuk, ami azért annyira nem bonyolult, talán még egy nem jósnak is menne a feladat. Persze ezekre a helyzetekre is mindig megvan a frappáns magyarázatuk, hogy így meg úgy valaki időközben eltérítette az x kisbolygót, vagy valaki az utolsó pillanatban küldött rontást a szerencsétlen versenyzőre, akinek egyébként tuti nyernie kellett volna.

S mivel a legutóbb megkérdezett jósunk is beégett egy hasonló szituációban, most olyasvalakit kérdeztünk, akiről sokan egybehangzóan állítják, megbízható. Frabato ezúttal horoszkópokat készített, így fürkészte a csillagok állását. Azt mondja, 100 százalékig biztos abban, hogy Oláh Gergő nyeri meg az X-Faktor idei szériáját. Véleménye szerint Antal Timi és Csobot Adél 21 éves korukig nincsenek nyerő szériában, bár úgy véli, Timi előrébb végez majd a versenyben, mint Adél.

Frabato azt is megmondta, hogy horoszkópjuk alapján nem mind a három versenyző fut majd be énekesként sikeres pályát, lesz, aki eltűnik. Azt, hogy ki lehet ez az illető, nem árulta el.

Érdekes egybeesés, hogy a facebookos rajongói oldalak népszerűsége alapján is hasonló végeredmény várható. Igaz, Schiwert-Takács László a műsor kreatív főszerkesztője úgy véli, nem lehet párhuzamot vonni a rajongók tetszésnyilvánítása és a későbbi győztes személye között. Király L. Norbi rajongói oldalának annak idején kiemelkedő nézettsége volt, mégsem ő nyert, míg a következő széria győztese, Kocsis Tibor pedig az interneten volt kevésbé népszerű, mégis ő lett a 2011-es X-faktor győztes énekese.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik