Szórakozás

Ő a Heti hetes új szereplője! Balhé lesz?

dopeman (dopeman, )
dopeman (dopeman, )

A rapper évek óta vágyott már az RTL közéleti szórakoztató műsorába. Ónodi György főszerkesztő elárulta, hogy Dopeman jövőre csatlakozik majd a hetekhez.

Mint ahogyan arról a Hír24 már korábban beszámolt, Dopeman az elmúlt hónapokban többször is világosan kijelentette, hogy a Heti hetesben szeretne szerepelni. Úgy tűnik, hogy most valóra vált az álma, ugyanis a műsor főszerkesztője jövő év elején szerepeltetni fogja az RTL II-n futó produkcióban.

“Nemrég személyesen találkoztunk és másfél-két órán át kellemesen beszélgettünk. Végül abban maradtunk, hogy a jövő év első hónapjaiban meghívjuk vendégszereplőnek a műsorba, így ő is elmondhatja majd véleményét a hét történéseiről” – monda Ónódi György, a Heti hetes főszerkesztője.

Dopeman már nagyon várja a valószínűleg februári forgatást, ugyanis régóta szeretett volna bekerülni a hetek közé.

“Kényelmes a szék, adnak vizet az asztalra és ráadásul intelligens emberekkel lehet jókat vitázni. Aki ismer, az tudja, hogy engem nagyon mozgatnak a közéleti kérdések és a szarkasztikus, cinikus humort is imádom, tehát a Heti hetes minden szempontból ideális számomra. A többi szereplőt is kedvelem. Hajós András, Kern András, Hajdu Steve és Jáksó Laci is szimpatikus figurák, biztosan meg fogom találni velük a közös hangot” – árulta el Dopeman, aki arról nem beszélt, mi lesz akkor, ha esetleg Majkával kerül egy adásba. Egyesek arra tippelnek, hogy ebben az esetben biztosan balhé lesz a stúdióban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik