Szórakozás

Dopeman is megszólalt Bándy Kata ügyében

Dopeman ()
Dopeman ()

Bándy Kata meggyilkolása kapcsán fejtette ki véleményét Dopeman. A híresség szerint, ha az emberek faji kérdéssé teszik ezt az ügyet, az további társadalmi károkat okozhat.

Az elmúlt hetek legfelkavaróbb története mindenképpen Bándy Kata brutális meggyilkolása volt. Az eset szinte mindenkit megrázott, sokakban most tudatosult, hogy bárkivel megtörténhet az, ami a fiatal pszichológuslánnyal.
A tragédia kapcsán hírességek is megszólaltak: mint már megírtuk, Hajdú Péter egyenesen kijelentette, vannak esetek, amikor a halálbüntetés visszaállítását tartaná a legcélravezetőbbnek.


Dopeman a TV2 kamerái előtt szólalt meg, és arról beszélt, a szomorú ügyet még szomorúbbá teszi, hogy tovább mélyíti az ellentéteket. A rapper úgy gondolja, a bűnnek nincs színe, nem ebből a szempontból kellene megítélni ezt az esetet. “Aki ilyet tesz, nem ember, de további tragédiákat rejthet, ha nem megfelelően állnak hozzá az emberek, ha faji kérdéssé teszik, további társadalmi károkat okozhat” – fejtegette a rapper.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik