Szórakozás

Dopeman lesz az RTL legújabb sztárja?

dopeman (dopeman)
dopeman (dopeman)

A rapper az elmúlt hónapokban többször is világosan kijelentette, hogy a Heti hetesben szeretne szerepelni. A Hír24 a műsor főszerkesztőjét, Ónodi Györgyöt is megkérdezte arról, mit szól a híresség ötletéhez.

A Heti hetes mostanság sokszor szerepeltet új arcokat. Vendégszereplőként láthattuk többek között Majkát, Ganxsta Zolee-t és Ábel Anitát is. Talán ezért, vagy talán más okból, de tény, hogy Dopeman is vágyakozni kezdett a műsorba, és ezt a szándékát nem rejtette véka alá. Többször is posztolt Facebook oldalán arról, hogy várja a műsor készítőinek megkeresését.

“Már jóideje nagy érdeklődéssel figyelem a műsort, és nagyon tetszik amit látok. A szereplők közül sokan gyermekkorom legmeghatározóbb karakterei, és jó barátaim is vannak a megmondók között. Mégsem ez hajt közéjük, hanem a szereplési vágy. Szeretném itt is megmutatni magam az országnak, és nem mellékesen talán érdekes dolgokról tudnék beszélni. Majkának még azt is el kellett magyarázni, hogy mi az IMF. Nos, én ilyen hibát biztosan nem követnék el, helyette a kőkemény véleményemmel sokkolnám a nézőket” – mondta Dopeman.

A rapper szándékaival már a Hír24 által megkeresett Ónodi György is tisztában volt. A Heti hetes főszerkesztőjéhez néhány napja jutott el a hír, és nem zárkózik el attól, hogy Dopeman bekerüljön a humor nagyágyúi közé.

“Hallottam, hogy Dopeman a Heti hetesben szeretne szerepelni, azonban szóbeszédek és újságcikkek alapján nem tudok neki ebben segíteni. Ahogy bárki, ő is könnyedén megszerezheti a telefonszámom, és megkereshet. Ha felhív, még az is lehet, hogy létrejön az együttműködés, ugyanis jó karakternek tartom” – árulta el Ónodi György.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik