Szórakozás

Dopeman jelentkezik az Eurovízióra

dopeman (dopeman)
dopeman (dopeman)

A magyar rapper évekig csak külső szemlélőként fogta a fejét az Eurovíziós Dalfesztivált nézve, most viszont ő maga is jelentkezik.

Dopeman már meg is írta azt a dalt, amivel jelentkezik az Eurovíziós Dalfesztiválra. A magyar zenész egy populáris, dallamos számmal készül, és ezúttal mellőzi a trágár szövegeket.

“A Kell a nő című dallal fogok jelentkezni a versenyre. Ez egy kifejezetten olyan szám, amivel akár meg is lehetne nyerni a versenyt. Dallamos, a mai igényeknek megfelelő zene. Egy igaz történeten alapuló történet, amely arról szól, hogy hogyan lettem egyedülálló férfi. Már utánanéztem a feltételeknek, december huszadikáig kell leadnom a jelentkezésemet” – mondta a Hír24-nek Dopeman.

A rapper szerint eurovíziós dala akár még világsláger is lehet, ha különböző politikai erők nem távolítják el a színről. Dopeman mindenesetre bizakodik, ugyanis szerinte a Compact Disco tavalyi győzelme megtörte az éveken át tartó nyerési tendenciát.

A dalfesztiválon korábban olyan tehetséges zenészek képviselték hazánkat, mint Rúzsa Magdi, Ádok Zoli, Wolf Kati vagy Csézy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik