Szórakozás

Gregor Bernadett ismét anyuka lesz?

gregor bernadett (gregor bernadett)
gregor bernadett (gregor bernadett)

A negyvenéves színésznő mind ez ideig nem beszélt arról, hogy mire vágyik még nagyon az életben. Most azonban elárulta: még egy kisbabát szeretne.

Berni nem tagadja, így, karácsony táján – ahogy sokan – ő is szentimentálisabb lesz:  “ilyenkor mindig újra beleszeretek a férjembe” – vallja.

“Álmos fiam már hatéves, jövőre iskolába megy, és bár még próbálok néha ‘babázni’ vele, be kell látnom, kinőtt már abból a korból. Sokszor már csak én élvezem kettőnk közül, amikor képtelen vagyok parancsolni magamnak az imádatomnak, és lépten-nyomon elkapom, hogy össze-vissza csókoljam… Már szinte mindennap viaskodnak bennem az észérvek a lelkem mélyéről vulkánként feltörő anyai ösztönökkel. Nyugodtabb, kiszámíthatóbb és biztonságosabb lenne az élet, ha megelégednék a két gyönyörű fiammal, ugyanakkor úgy érzem, igazán teljes akkor lehetne, ha még egyszer szülhetnék. Sok nő képes megállni egy vagy két gyerek után, nem is vágynak többre, sőt örülnek, hogy túl vannak a gyerekvállalással járó kellemetlenségeken… ”  – vallotta a Bestnek Berni, aki azt is hozzátette, a kisbabák a mai napig elementáris érzéseket váltanak ki belőle.

“Kihordani, megszülni, szoptatni, imádni és felnevelni. Mert nincs az életben nagyobb boldogság, mint anyának lenni!” – jelentette ki a mai napig gyönyörű színésznő, aki azt sem tagadja, elszorul a szíve, ha meglát egy kisgyereket, ugyanis tudja, nincs már sok ideje, ha harmadik babát szeretne.


“Nem akarok nagyobb lakásba költözni, nagyobb autót venni, csak szeretnék még egyszer anya lenni. Átélni annak minden örömét, fájdalmát. Az időpont talán most nem a legjobb, hiszen nem eshetek ki a munkából, végre van fix munkahelyem. Ráadásul még fel kell nevelnem a másik kettőt, de közben egyre erősebben hajt az ösztön, a vágy, hogy anya legyek” – mesélte a Best magazinnak Berni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik