Szórakozás

Így szült Gregor Bernadett

Dr. Illanitz Elemér, szülész-nőgyógyász a SuperMokkában elmondta, hogy a kismamák egyre gyakrabban választják a császármetszést, mert félnek a szülés fájdalmaitól. Gregor Bernadett azonban elmondta, ő a természetes szülést preferálja.

Sokszor támadják a sztármamikat, hogy alakjuk megőrzése érdekében inkább császármetszéssel hozzák világra gyermeküket. Többen, többször kifakadtak emiatt, Rubint Réka például elmondta, ő fájlalta a legjobban, hogy nem szülhetett természetes úton, Rába Tímea pedig két nap vajúdás után döntött csak a császármetszés mellett.

Gregor Berni, ma reggel a SuperMokka vendégeként arról beszélt, szerencsésnek tartja magát, ahogy édesanyja, ő is könnyen szült, alig néhány órát vajúdott.
“Az első szülésem két és fél, a második másfél óra volt. Lehet, ha ott fekszem már tíz órája a szülőágyon, könyörgök, hogy csináljanak valamit” – mondta el Berni.


“Azt érzem, mindkét szülésem olyan frenetikus élménye volt az életemnek, amit nem tudok máshoz hasonlítani. A fájdalmat nem ellenségnek, hanem szövetségnek lehet tekinteni a szülés esetében. A gyermekeim születése így volt teljes az összes fájdalmával. Több lettem mint ember, több lettem mint nő, több lettem, mint színésznő” – szögezte le Bernadett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik