Szórakozás

Botrányba fulladt Majka fellépése

Majka (Majka)
Majka (Majka)

Az ózdi hős állítólag két szám eléneklése után otthagyta a közönséget. Cselekedetét azzal indokolta, hogy nem volt megfelelő a technika. Az eset után kapott hideget és meleget is.

Heteken át hirdette Majka és Curtis fellépését az egyik zalaszentgróti szórakozóhely a közönség azonban a várt produkció helyett csak két sietve távozó zenészt látott. Majkáék két számot adtak elő, majd a rossz hangtechnikára hivatkozva otthagyták a rendezvényt.

“Eddig szinte az ország összes sztárja fellépett már nálunk, sőt külföldi előadók is jártak már itt. Majka is koncertezett már nálunk öt-hat évvel ezelőtt, de most újra meghívtuk az interneten annyira népszerű Belehalok című dal miatt. Amikor szombaton megérkezett, azonnal előre elkérte a fellépési díjat, amivel egyébként nincs is baj, sokan így csinálják. Ezután felment a színpadra, elénekelt két számot, majd lejött és azt mondta, hogy nem olyan jó a hang, de tíz perc múlva folytatja a koncertet. Ehelyett azonban a hátsó kijáraton át sietve távozott, még el sem köszönt” – mondta Medvéssy Lajos, a szórakozóhely tulajdonosa.

A csalódott vendégek ezután elárasztották a klub facebook oldalát. Majkáék kaptak hideget-meleget, a kommentelők nem kímélték a rappereket. Amikor Majka tudomást szerzett a nyilvános savazásról ő is azonnal az internetre sietett, hogy megvédje magát.

“A hangfal sípolt, zúgott, hol szólt, hol nem szólt! Aki ott volt, hallotta. Ilyenkor egyetlen dolgot lehet tenni: lejönni a színpadról. Mi lett volna az oka annak, hogy eljövünk két nóta után, ha nem az, hogy valami nem stimmelt? Bocsánat, hogy sok más zenekarral szemben mi élőben lépünk fel, de ehhez szükségeltetik egy bizonyos minőségű technika, ami ott nem volt” – reagált a történtekre Majka, aki azért ígérte a közönségnek, hogy tíz perc múlva folytatja, mert azt hitte, hogy a technikusok helyre tudják hozni a hangosítást.

Medvéssy Lajos szerint a szórakozóhelyen lévő hangtechnikával senkinek sem lehetett baja, hiszen a legmagasabb minőségű berendezésekkel dolgoznak.

“Bár még mindig értetlenül állunk a dolog előtt, meg tudtunk állapodni Majkával. Azt ígérte, hogy legközelebb ingyenesen beugranak hozzánk ha erre járnak, hogy a vendégek fotózkodhassanak velük” – árulta el a tulajdonos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik