Szórakozás

Ábel Anitának nem sikerült, Majka lenyomta

Hiába szurkoltak rajongói Ábel Anitának, a színésznőnek nem sikerült a bravúr, nem tudta felülmúlni a Majka által produkált nézettséget a Heti hetesben.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az ózdi hős bebizonyította, nincs igaza azoknak, akik kételkednek benne. Az előző vasárnapi Heti hetes nézettsége ugyanis, amelyben Majka szerepelt, csúcsot döntött, a négy év feletti lakosság 2,58 százaléka nézte, ami az RTL II-as műsorok nézettségét figyelembe véve kimagaslónak számít. Akkor Ónodi György főszerekesztő azt mondta a Hír24-nek, Majka beváltotta a hozzá fűzött reményeket és máskor is hívják majd a humor nagyágyúi közé.

Ugyanakkor a nézők nagyon várták már Ábel Anita szereplését, sokan annak szurkoltak, hogy a színésznő túlszárnyalja Majka sikerét. Ez azonban sajnos nem jött össze, a legutóbbi Heti hetesre kevesebben kapcsoltak, mint az előző heti adásra. A hivatalos mérések szerint a most vasárnapi Heti hetest a négy év feletti lakosság 1,76 százaléka nézte, ami kevesebb, mint a Majkás adásé.

Természetesen az alacsonyabb számok miatt nem Ábel Anita tehető felelőssé, ám az tény, hogy a nézettség az ózdi hős szereplése idején magasabbra szökött. Mindezek ellenére Anita teljesítményével is elégedettek, hiszen okosan és viccesen szólt a témákhoz, a stáb befogadta és a nézők is nagyon szerették.

Ám tagadhatatlan, hogy Majka hatalmas sztár, akinek népszerűségével nagyon nehéz felvenni a versenyt, ráadásul Anitával ellentétben ő először szerepelt a műsorban, így az újdonság varázsa az ő esetében vélhetően még több nézőt inspirált arra, hogy a Heti hetesre kapcsoljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik