Szórakozás

Ez történik az elhunyt Daróczi Dáviddal! Szívszorító

Legyen bárki bármennyire híres, úgy tűnik, egy idő után sokan megfeledkeznek róla. Látszólag nem kivétel ez alól Daróczi Dávid sem, akinek emlékére oldalt hoztak létre a Facebookon, azt azonban jó ideje nem látogatják.

Az egykori kormányszóvivő 2010 tavaszán halt meg, s bár többen vitatták azt, hogy öngyilkos lett, a hivatalos verzió végül ez maradt. Annak idején nagy botrányok kísérték a rendőrségi eljárást, a család mindenféléről kipakolt, és persze utolsó szerelmét, Liptai Claudiát is támadták. Mivel a színésznő már régóta nem beszél Daróczi Dávidról, így nem tudni, jár-e a sírjához, vagy egyáltalán hogyan őrzi a szívében egykori szerelmét.

A Hír24-nek Daróczi Dávid egykori ismerőse azt mondja, kevesen látogatják a két éve elhunyt híresség sírját, ami ha valóban igaz, nagyon elkeserítő.

Annak idején az internetezőket sem hagyta hidegen az egykori kormányszóvivő tragédiája. Halálát követően létrehoztak egy profilt a Facebookon „Büszkén emlékszem Daróczi Dávidra” elnevezéssel. Az oldalt 2010 óta csaknem 1800-an lájkolták és bár eleinte részvétnyilvánítások és párbeszédek is megjelentek rajta, mostanra olyan a profil, mint egy elhagyott, üres szoba.

Az utolsó bejegyzés augusztusból származik, abban arról írnak, hogy nem feledik Daróczi Dávidot. Azóta azonban senki nem látogatja a profilt, amit egyébként láthatóan senki nem is frissít. Azt, hogy eredetileg ki hozta létre az oldalt, szintén nem lehet tudni. Az emlékoldalt egyébként néhány celeb is lájkolta, egyebek mellett Sarka Kata és Kunovics Katinka is.

Sajnos nem Daróczi Dávid az egyetlen híresség, akiről halála után csak addig beszéltek, amíg valamiféle hasznot reméltek belőle. Hasonló dolog történt Albert Györgyivel és Antal Imrével is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik