Szórakozás

Nem hagyják békében nyugodni Daróczi Dávidot

Éppen két évvel ezelőtt hunyt el Daróczi Dávid exkormányszóvivő. Liptai Claudia egykori szerelme azonban nem nyugodhat békében, ugyanis egyesek még ma is azért harcolnak, hogy bebizonyítsák, Daróczi Dávid nem önkezével vetett véget az életének.

„Addig megyünk, ameddig kiderítjük, ki ölte meg Dávidot, mert biztosan nem lett öngyilkos. Szerelmes volt, boldog volt, miért tette volna? Nem nyugszunk bele abba, amit a rendőrség leírt, mert szerintünk csak el akarják tussolni az igazságot. A mi megbízásunkból dolgozó magánnyomozó még ma is kutakodik, és vannak biztató nyomok. Mára rengeteg iratot szedett össze, amelyben jó sok az olyan adat, ami miatt sokan bajba kerülhetnek. Innen üzenem, hogy azok, akiknek köze van Dávid halálához, nem kerülik el a büntetésüket, hiába sunyítanak jelenleg.” – mondta a Hír24-nek egy, a neve elhallgatását kérő barát.

Egy másik ismerős, Terry Black arról számolt be, hogy szombatra megemlékezést szerveznek Daróczi Dávid sírjához. Azt mondja, hogy az exkormányszóvivőről méltó módon szeretnének megemlékezni, ha már hivatalos ünnepséget senki nem rendezett. A hétvégén az egykori barátok együtt kilátogatnak a temetőbe és terveik szerint csendes fejhajtással emlékeznek majd Daróczi Dávidra. Terry elmondta, a pontos időpontot nem szeretnék elárulni, mert nem a sajtó nyilvánossága előtt kívánnak parádézni. Ez persze nem zárja ki, hogy szombaton bárki kilátogasson a csepeli temetőbe, hogy esetleg egy szál virágot lerakjon a tragikusan elhunyt híresség sírjára.

A névtelenségét kérő barát a Hír24-nek arról is beszámolt, hogy amikor hétfőn kiment a temetőbe, távozóban látott egy szőke nőt az exkormányszóvivő sírjánál, akiben Liptai Claudiát vélte felfedezni, de biztosan állítani nem meri, hogy ő volt, mert napszemüveget viselt – állítja az ismerős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik