Szórakozás

Liptai Claudia vesztét akarják? Nincs bocsánat?

liptai (liptai claudia, )
liptai (liptai claudia, )

Elképesztő dolgot állít Daróczi Dávid és Liptai Claudia egykori közös ismerőse. A férfi azt mondja, a tragikus körülmények között elhunyt exkormányszóvivő miatt elátkozták a színésznőt.

Számos fórumon, számos alkalommal taglalták már, mitől is lehet ilyen Liptai Claudia szerelmi élete, ami mondjuk ki őszintén, nem nevezhető a legsikeresebbnek. Egykori szerelmének, Daróczi Dávidnak az ismerőse azt mondja, ő pontosan tudja, miért nem találja a boldogságot a színész-műsorvezető.

„Nem titok, hogy Claudiára sokan haragudtak Joci (Dávid) halát követően. A családból, az ismerősök közül is többen voltak olyanok, akik egyenesen őt tették felelőssé a tragédia miatt. Úgy tudom, hogy egyesek ma sem bocsátottak meg Claudiának, akinek egyenesen a vesztét kívánták. Azt hallottam, hogy valaki Joci ismerősei közül felbérelt valakit, hogy átkozza meg Claudiát, mert biztos volt abban, neki köszönhető minden baj. Úgy sejtem, rontást tettek rá, ezért alakul ennyire szerencsétlenül az élete. Én korábban nem hittem ezekben a dolgokban, de látva, hogyan alakul Liptai Claudia magánélete, bizony elgondolkodtam azon, tényleg igaz lehet-e az, amit hallottam” – mesélte a Hír24-nek Daróczi Dávid ismerőse, aki csakis azért nem meri nevét adni a sztorihoz, mert fél, hogy rászállnak.

Azt állítja, egyik alkalommal egy rendezvényen összefutott Claudiával, akivel a régi szép idők emlékére váltott is néhány szót. Elmondása szerint akkor majdnem elmesélte a színésznőnek az „átkos sztorit”, de aztán inkább visszafogta magát, mert attól tartott, hogy Claudia nem állna vele többé szóba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik