Szórakozás

“Nyitva hagyja” a bugyikérdést Voksán Virág

Fehérnemű-viselési szokásairól nyitott posztot DJ. Flower, alias Voksán Virág. A  plasztikbaba - úgy tűnik - egy cseppet sem bánja, hogy övön aluli kérdések merülnek fel időről időre vele kapcsolatban.

“Most komolyan ezt találgatják hogy van e a fellépő rucijaim alatt bugyi, vagy sem?” – olvashatjuk a modellből lett DJ. Facebook-oldalán, ami a rajongói fantáziáját is megmozgatta, akik közül többen szívesen bonyolódtak a fehérnemű körüli eszmecserébe. Megbeszélték, van, aki Virág zenéjére, van, aki intim testtájaira kíváncsi inkább.


“Hál istennek már jó ideje azok vannak többen, akik a zeném miatt jönnek. Egy bugyi max. első alkalommal lenne csak érdekes, nem sokadszorra” – kommentálta a DJ., akinek bejött az élet, ugyanis szinte minden héten a világ más-más tájáról jelentkezik be a legnagyobb közösségi portálra.

Azt a hiánypótló információt azonban, hogy visel-e alsóneműt A sztárok a fejükre estek egykori szereplője, még mindig nem tudtuk meg. “A bugyi kérdést nyitva hagyom” – jelentette ki Virág.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik